19 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 375 share-uri

Afla ce iti rezerva viitorul! Afla care va fi numarul tau personal pentru 2012 si poti avea o privire de ansamblu asupra anului 2012, intelegand cum te afecteaza personal.

Ce iti aduce 2012 din punct de vedere numerologic? Care sunt punctele forte si punctele slabe ale unuia dintre cei mai celebri ani din istoria omenirii? Care este acel numar a carui vibratie iti influenteaza decisiv destinul tau in 2012? Si cum va arata 2012 pentru tine? Ce iti aduce bun? Ce rau? Puterea numerelor nu trebuie subestimata. Din punct de vedere numerologic, per ansamblu, 2012 este dominat de schimbari si rasturnari de situatii. Afla care va fi numarul tau personal pentru 2012 si poti avea o privire de ansamblu asupra anului 2012.

Afla care va fi anul personal pentru 2012 pornind de la data de nastere. Se aduna toate cifrele ce compun data de nastere si se aduna cu cifrele care compun anul 2012. Rezultatul se reduce pana cand se obtine o singura cifra. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta pe 15. 1. 1970, anul personal pentru 2012 se va calcula astfel: 1+5 (ziua) + 1 (luna) + 1+9+7+0 (anul nasterii) + 2+0+1+2 (2012) = 24 + 5 = 29 = 2+9 = 11. 11 = 1+1 = 2. Prin urmare, anul personal pentru 2012 va fi 2.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Anul personal 1

2012 se anunta a fi un an al provocarilor si al inceputurilor pe mai toate planurile, dar si un an in care va trebui sa iti testezi limitele si abilitatile. Lectia lui 2012 va insemna totodata pentru tine depasirea trecutului si indeosebi a acelor aspecte care ti-au impiedicat progresul. Atat pe plan personal, cat si pe plan profesional vor fi numeroase oportunitati. Este important sa inveti sa le valorifici. Schimbarile vor fi inca de la inceputul anului, iar unele dintre ele iti vor schimba major cursul vietii. Nu opune rezistenta si nici nu arata incapatanare. Trebuie doar sa te lasi purtata de valul schimbarilor… Forta si energie vei avea din belsug…

Anul personal 2

Per ansamblu, 2012 se anunta a fi un an linistit in care relatiile pe care le stabilesti cu cei din jur, dar si conjucturile sociale vor sta la baza succesului si a implinirii tale. Intelegerea, toleranta, capacitatea de empatie, cooperarea sunt lectii de viata pe care va trebui sa ti le asumi. Este un timp potrivit pentru a te reincarca energetic si spiritual, un timp al autoarmonizarii. Nu forta imprejurarile, ci lasa-te pe mana lor. Va trebui sa faci apel la rabdare pentru ca uneori lucrurile nu vor iesi asa cum iti doresti tu. Amanarile si intarzierile nu sunt excluse. Fii insa pozitiv si vei atrage oameni pozitivi. Sfarsitul anului va aduce cu el schimbari de bun augur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri