5 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Care este legatura dintre numarul norocos si planeta ce guverneaza zodia ta?

Fiecare numar detine o anumita putere exprimata atat prin simbolistica sa, cat si prin conexiunea sa cu principiile Universului. Orice numar este in stransa relatie cu natura, fiind o putere expresiva demna de luat in considerare.

Numarul 1 – Soarele (guverneaza zodia Leu)

Numarul 1 influenteaza nativii guvernati de Soare prin vointa de fier, atitudine pozitiva si energie pura. Numarul 1 reflecta puterea de a o lua mereu de la capat, dar si puritatea. Intelesul acestui numar devine clar in momentul in care realizam ca 1 reprezinta ambele tipuri de actiune: psihica si fizica. Acestea, in combinatie cu personalitatea puternica, indica forta naturala, pragmatism, actiune, dar si aventura. Numarul 1 ne indeamna sa actionam, stiind ca vom fi rasplatiti cu bunatate.

Numarul 2 – Luna (guverneaza zodia Rac)

Pentru Numarul 2, semnificatia este cea de bunatate, tact, echilibru, dar si dualitate. Numarul 2 reflecta puterea tacuta a judecatii si nevoia de a planifica orice actiune. Acest numar ne indeamna sa facem alegeri, iar la nivel spiritual sa cream legaturi cu persoanele din jurul nostru (atat armonioase, cat si de rivalitate). Doi ne ajuta sa lasam indecizia la o parte si sa ne unim cu cei ce impartasesc aceleasi valori si idei cu noi. Prin influenta Numarului 2 invatam sa alegem ce este mai bine pentru sufletul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul 3 – Marte (guverneaza zodia Berbec si zodia Scorpion)

Numarul 3 are semnificatii spirituale legate de magie si intuitie. El ne influenteaza facandu-ne mai versatili si ajutandu-ne sa ne exprimam ideile sau sentimentele in cele mai inovative si creative moduri. Numarul 3 este si cel care reprezinta Timpul: Trecut, Prezent si Viitor. In viata nativilor guvernati de Marte Numarul 3 simbolizeaza nevoia acuta de a se exprima creativ prin arta si de a-si construi viata aducand un echilibru intre evenimentele trecute si telurile pentru viitor.

Numarul 4 – Mercur (guverneaza zodia Gemeni si zodia Fecioara)

Intelesul simbolic pe care il are Numarul 4 acopera stabilitatea si caracterul “cu picioarele pe pamant” al nativilor din Gemeni si Fecioara. Sa ne gandim la cele 4 anotimpuri, la cele 4 puncte cardinale sau cele 4 elemente, toate detinand esente extraordinar de puternice. Numarul 4 reprezinta stabilitatea, rabdarea si inegalabilul sentiment de a fi “acasa”. Nativii influentati de aceasta cifra simt nevoia sa isi descopere radacinile si sa evolueze spiritual. De asemenea, pot indura orice pentru un scop precis.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri