7 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 153 share-uri

Iubirea este mai puternica decat noi sau suntem noi mai puternici decat iubirea? Iubirea ne alege pe noi sau noi o alegem pe ea? In lupta dintre ratiune si inima, cine castiga daca iubirea nu poate?

Iubirea este mai puternica decat noi sau suntem noi mai puternici decat iubirea? Iubirea ne alege pe noi sau noi o alegem pe ea? In lupta dintre ratiune si inima, cine castiga daca iubirea nu poate?... Unele femei, mai mult decat celelalte, sunt atrase de acele relatii care ascund in ele un strop de ilicit si mister. Unele zodii, mai mult decat celelalte, sunt susceptibile a se angaja in relatii interzise, in relatii cu barbati casatoriti. Iata topul zodiilor feminine care sunt atrase de relatiile imposibile, nepermise:

Femeia Rac

Femeia Rac este sensibila, emotiva, o fire calda, placuta si afectuoasa. Nu vrea niciodata sa raneasca pe nimeni. Ceea ce urmareste ea este de fapt iubirea... Iubirea absoluta, iubirea totala, iubirea care arde si consuma. Femeia Rac este indragostita de ideea de iubire si se indragosteste rar. Tocmai de aceea, atunci cand o face, iubirea sa este intensa si puternica, un foc pe care nimeni (nici chiar ea insasi) nu il poate stinge, oricat s-ar stradui. Cand iubeste, femeia Rac uita sa fie rationala. Este credula si naiva. La fel este si iubirea sa. Cand se implica intr-o relatie, oficiala sau neoficiala, se implica cu totul si investeste tot ce are. A fi cealalta femeie este imposibil de suportat pentru aceasta fire sensibila. Cu timpul, va suferi rau din aceasta cauza... Are insa tendinta de a se rupe greu din relatiile sale, iar despartirea, chiar daca va veni mai devreme sau mai tarziu, o va marca profund si in experientele sale viitoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Femeia Berbec

Nu conteaza ca este impotriva normelor, impotriva oamenilor, impotriva societatii, impotriva fericirii altora. Pentru ca iubirea se gaseste atat de rar, nu ar dori sa renunte la ea asa de usor… Tot ceea ce face femeia Berbec este sa isi asculte inima. Cu toate ca nu este adepta relatiilor ilicite, iar misterul si secretul nu o entuziasmeaza deloc, atunci cand se indragosteste, chiar daca de un barbat casatorit, femeia Berbec este dispusa sa lupte pana in panzele albe pentru a-l avea alaturi. Iubirea este pentru femeie Berbec o lupta, o lupta pe care cel mai bun trebuie sa castige. A obtine in mod oficial iubirea barbatului care o iubeste neoficial reprezinta pentru femeia Berbec un triumf personal. Ii da incredere in ea insasi si in abilitatile sale de a castiga legitim iubirea barbatului pe care il iubeste. Cand va afla pe propria piele cu ce pret, victoria nu i se va mai parea la fel de dulce. Este o femeie cu o moralitate foarte bine conturata si in momentele cele mai neasteptate va lua decizii socante. Despartirea se numara printre ele….


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri