1 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 38 share-uri

Aceasta este povestea mea de iubire. Desi am plecat intr-o aventura sexuala declarata, ne-am indragostit si vrem ca restul vietii sa-l parcurgem impreuna. Desi am vrut sa pun capat acestei relatii ne cateva ori, nu am avut puterea. Nu pot concepe viata fara ea. O iubesc!

Am cautat iubirea frenetic inca din momentul cand spiritl meu a constientizat ca exista acest soi de traire. Am cautat-o fara a sti ce caut. Nu stiam cum arata. Dar aveam nevoie de ea. Simteam dorinta ca un soi de foame ce-mi contorsiona stomacul si visam la momentul cu “fluturasi”. Am gasit (credeam eu!), iubirea intr-o fiinta simpatica, jucausa si inocenta. Dar dupa numai cateva luni (timp in care eram deja casatorit si ea insarcinata), totul s-a transformat intr-o lupta pentru suprematie. Ea nu concepea si nu accepta ideea de comunicare. Daca nu era asa cum dorea ea,nu mai era nimic. Iubire fizica primeam doar pentru merite deosebite. Asa au trecut 20 de ani de casnicie din care 7 i-am petrecut singur crescandu-mi cei 2 copii rezultati din “iubirea” noastra, ea muncind in strainatate.

De 3 ani sunt “in sfarsit liber”. Ea departe de tara si de copii, eu aici si avnd in continuare grija de ei. Dupa o mica razvratire emotionala (cateva relatii de scurta durata) ca urmare a anilor de insatisfactie si neimplinire sentimentala, moment in care mi-a crescut la un nivel ridicat stima de sine, am avut curajul sa ma indragostesc din nou. De data asta cu deplina maturitate si cu speranta ca aceasta este adevarata iubire, prima fiind ramasa agatata undeva intr-o zona nebuloasa si de incertitudine. Iubirea mea pentru Cristina a pornit dintr-o intamplare si din joaca. Eu sunt Gelu si desi am 44 de ani sunt un tip plin de viata, jucaus, pus pe sotii si spun bancuri tot timpul.

Intr-o zi interpelez pe messenger pe unul din colegii mei de serviciu. Dupa un schimb de replici, realizez ca raspunsurile primite nu se potrivesc profilului psihologic al colegului meu. Pun intrebarea fireasca, “CINE-I ACOLO?”. "Sunt Cristina", prietena colegului tau, primesc raspunsul. De aici incepe povestea. Am vorbit zile in sir pe messenger. Ne-am povestit vietile. Planurile de viitor. Am hotarat apoi ca sa ne vedem. Ne-am vazut intr-un parc. EU, cu un trandafir rosu in mana asortat de minune cu culoare obrajilor mei. EA, destul de sigura pe ea si fara prea mari emotii. EU, vadit emotionat si plin de trac ca la examenul de licenta. DA! Ma indragostisem de ea. Ma indragostisem inca din pozele ce mi le-a trimis pe messenger si din convorbirile telefonice. Acum aveam confirmarea. Acum aveam stomacul plin cu fluturasi…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri