30 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 84 share-uri

Iata ce parere au expertii in relatie despre stereotipurile probate, insa nu mereu adevarate, ale dragostei.

1. Spune “te iubesc” in fiecare zi

Barbara De Angelis, consultant in relatii: Spune “te iubesc” cat de des posibil. Nu exista niciun motiv pentru care sa fii zgarcita cu sentimentele fata de partener.

Nancy Kalish, psiholog: Sunt de acord ca trebuie sa spunem “te iubesc” des, insa trebuie si sa o spunem sincer pentru a insemna ceva. Nu doar “La revedere. Te iubesc.”

2. Trebuie sa pari greu de cucerit

Sam Yagan, co-fondator al unui website de intalniri online: Sa pari greu de cucerit face o relatie sa inceapa pe “picior gresit”. Daca vrei o relatie bazata pe incredere, sinceritate si comunicare deschisa, de ce sa o incepi astfel?

Greg Behrendt, co-autor al He’s Just Not That Into You: Nu ar trebui sa pari greu de cucerit, ci sa fii greu de cucerit.

3. Un partener de viata nu ar trebui sa fie cel mai bun prieten al tau

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Barbara De Angelis, consultant in relatii: Nu sunt de acord. Cand vine vorba de partener, daca nu este cel mai bun prieten, atunci ce este? Cred ca important nu este numai sa il iubesti, ci si sa iti placa personalitatea sa.

Pepper Schwartz, sociolog: Sunt de acord. Cred ca ar insemna sa ceri prea multe de la mariajul tau daca ti-ai dori sa fie la fel de plin de confidente si adevar ca o prietenie.

John Grey, autor al Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus: Nu am nicio problema cu partenerii care sunt cei mai buni prieteni, insa ar trebui sa aiba si alti confidenti – mai ales atunci cand au probleme in relatie. Altfel spus, nu puneti toate ouale intr-un singur cos.

4. Mai rarut, ca-i mai dragut

Barbara De Angelis, consultant in relatii: Putina absenta te poate face sa il apreciezi mai mult pe partener. Prea multa devine periculoasa pentru relatie. O relatie are nevoie de o legatura ce este greu de creat daca partenerii nu petrec timp impreuna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri