Influentele planetare nu pot trasa directii decisive, ci sunt doar indicatoare ale destinului in general. Aceste indicii nu sunt identice pentru toti cei nascuti in acelasi moment, iar miscarea astrelor pe cer imprima fiecarei zodii in parte trasaturi distinctive unice.
Fecioara (Dragostea este descoperire) - Femeile ce apartin acestui semn se ghideaza in dragoste dupa acelasi principiu pe care il urmeaza si in viata: cel al sinceritatii si al daruirii. Probabil ca multi se asteapta ca in cazul Fecioarelor secretele amoroase sa curga unul dupa altul, dar atitudinea lacestora fata de dragoste este deconcertanta. Fecioarele nu viseaza la Feti Frumosi si nici ele insele nu se vad niste Ilene Cosanzene. Viseaza insa la un partener cu un intelect deosebit si care sa le demonstreze ca in viata totul se imparte la doi: si bunele, si relele, si supararile, si bucuriile. Viseaza la un barbat in persoana caruia sa descopere ceva nou si interesant zi de zi. Adora sa studieze psihologia masculina si o fac incepand cu partenerul.

Balanta (Marele secret este frumusetea) - Semnul zodiacal al Balantei este reprezentat de armonie, proportie, echilibru si frumos in forme cat mai gratioase. Cu un simt estetic foarte ascutit, aspiratiile pe plan sentimental ale acestei zodii se traduc intr-o nevoie acuta de perfectiune... fizica. Nativele acestui semn viseaza in secret la o dragoste care sa se incadreze in propriile tipare despre frumusete. Viseaza la un partener cu un corp frumos proportionat, cu trasaturi regulate si fine, cu un gust impecabil ce nu-l va face niciodata de rusine. Nu urasc nimic mai mult decat vulgarul si falsul, iar la cel mai mic semn de grosolonie, dau bir cu fugitii in cautarea unei alte iubiri. Aspiratia lor secreta este categoric frumosul...

Scorpionul (Daruire fara limite)- Daca femeile Scorpion au vreo asteptare secreta de la dragoste, aceasta poarta in mod sigur numele iubirii posesive. Semnul zodiacal al Scorpionului are o peceptie mai neobisnuita asupra iubirii ce poate fi interpretata de unii drept o forma de misticism. Idealul in dragoste al acestui semn il reprezinta povestea de iubire dintre Tristan si Isolda. Sau mai degraba acea dragoste care invinge pana si moartea. Sufletul femeilor Scorpion viseaza la o dragoste in care sa posede si sa fie posedate, la o dragoste care sa se reduca exclusiv la numarul doi.... Vor totul sau nimic in dragoste. Vor fie agonia, fie extazul. Viseaza la o daruire totala!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri