Mitologia legata de zeite este inradacinata adanc in subconstientul nostru si influenteaza relatiile pe care le avem cu sexul opus. In tine ce zeita salasuieste: Hera, Afrodita, Artemis sau Atena?

Fiecare femeie este inzestrata cu calitati de zeita, expresii unice ale personalitatii sale. Pentru grecii antici, cele mai venerabile zeite de pe muntele Olimp erau Hera, Afrodita, Artemis si Atena. Ele aveau personalitati deosebite, posedand nu numai puteri supranaturale, dar si trasaturi umane. Fiecare dintre ele detinea abilitati, calitati si slabiciuni unice, insa si demne de admirat. Aventurile lor amoroase erau pe cat de romantice, pe atat de tragice.

Mitologia legata de aceste zeite a tesut o panza in subconstientul nostru ce ne influenteaza chiar si astazi in relatiile pe care le avem cu sexul opus.

Aceste zeite, Hera, Afrodita, Artemis si Artemis, exista inauntrul subconstientului fiecarei femei. Ele sunt arhetipuri bine imprimate, patternuri ce formeaza personalitatea unei femei, ii controleaza emotiilor si chiar ii dicteaza gusturile la barbati si atitudinea in relatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat? Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Ca rezultat, oricare dintre femei detine calitati speciale – atunci cand se uita in ochii tai, partenerul, sufletul tau pereche, vede o zeita ce are puterea de a-l transforma si de a-l completa. Ce zeita  poti descoperi ca esti tu?

 

Foto main si interior: Engin Akyurt /Pixabay

Hera, zeita casatoriei

 

Inainte sa devina zeita Hera si sa fie ademenita de Zeus, Marea Doamna era Regina Cerurilor si domnea peste toate elementele Pamantului. Abia dupa ce a devenit sotia zeului supreme si-a dat seama ca un partener care sa o completeze ii aducea mai multe satisfactii si ii aducea mai mult respect.

Daca Hera este zeita care te domina, inseamna ca esti constienta de faptul ca sufletul tau pereche trebuie sa te completeze intotdeauna si ca institutia casatoriei reprezinta respectul suprem al uniunii tale cu persoana iubita. Pretuiesti angajamentul sincer si increderea reciproca mai presus de orice. Dintre toate zeitele de pe muntele Olimp, Hera este cea definita de relatie si sta mandra pe tron ca un egal al lui Zeus. Ca si aceasta zeita, tu te bazezi pe stabilitatea relatiei tale si iti doresti ca ea sa functioneze perfect. De aceea, zeita din tine te indeamna sa iti faci sufletul pereche fericit, poate chiar mai mult decat merita, sa arati mereu bine pentru el si sa iti pui propriile dorinte pe locul doi, alegand sa faci mereu lucruri impreuna cu partenerul. Ca si zeita Hera care a reusit sa insufleteasca “luna de miere” timp de 300 de ani, tu stii de ce este nevoie pentru o casnicie fericita.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri