Este un zodiac mai neobisnuit deoarece simbolul numeric al zilei in care v-ati nascut va ajuta sa descoperiti ce fel de personalitate aveti, cat de compatibile sunteti cu alte zodii si ce sanse aveti de a implini pe pamant ceea ce v-au rezervat astrele.
Orhideea- (7, 16, 25) Floare exotica, intotdeauna distinsa de celelalte, semnul orhideei isi imprima trasaturile si asupra zodiei asociata acesteia. Persoanele nascute sub influenta orhideei au un simt practic foarte dezvoltat, intemeiat pe senzatie si necesitate. Sunt incapatanate, hotarate si dispuse sa mearga pana la capat pentru a-si atinge scopurile. Energia vointei sale nu sare niciodatata in ochi si ramane ascunsa pana cand apare un stimul care le determina sa se manifeste. Atunci cand aceasta este eliberata, aveti mare grija! Lovesc ca un fulger. Iute, fara sa se uite unde lovesc, dar marcand locul pe unde au trecut. Nu tin cont de sfaturile celorlalti din cauza naturii lor puternice si indaratnice si vor suferi mai mult decat se asteapta. Mai sensibile decat cred ele insele ca sunt, isi vor da seama de acest lucru atunci cand vor da peste iubire.

Margareta (8, 17, 26) reprezinta simbolul feminitatii in persoana. Nativele acestui semn au multe aptitudini ce se manifesta in mod deosebit pe plan ideal si intelectual. Au un spirit foarte fin, rafinat, inclinat spre preocupari centrate pe frumos si ocupatii ce le permit sa se exprima din punct de vedere artistic. Persoanele -margarete reusesc sa faca lucruri mari ocupandu-se de lucrurile mici. Nu le plac ipostazele in care trebuie sa ia decizii in numele mai multor persoane, fiind in dilema mai ales cand vine vorba de propria persoana. Au un spirit orientat strict spre detaliu si sunt atrase de tot ceea ce se obtine greu, prin multa migala si cu mult efort. In relatiile sentimentale, persoanele din aceasta zodie pun mult suflet, se implica, sufera, se bucura, iubesc si sunt iubite. Atentie insa! Maniera idealista in care vad iubirea le-ar putea da multe batai de cap...

Trandafirul (9, 18, 27) -Femeia asociata acestui semn este asemeni trandafirului: atragatoare, irezistibila, puternica, dar plina de tepi. Nativele acestui semn dau dovada de multa mandrie, concentrare si altruism, dar pot fi foarte invidioase, geloase si razbunatoare daca le calci pe coada. Daca aceste calitati sunt puse in slujba unei cauze nobile, femeile acestui semn pot realiza lucruri marete. Femeile-trandafir sunt simbolul ambitiei in inaltare spirituala si materiala. Isi doresc sa se bucure de tot confortul pamantesc, dar nici nu isi neglijeaza spiritul si il cultiva in permanenta. Sunt foarte muncitoare si dau dovada de multa iscusinta si pricepere in tot ceea ce intreprind. Le place sa iasa in evidenta. Le place sa conduca si nu ezita sa o faca atunci cand se iveste cea mai mica ocazie. De altfel, pot fi sincere, fidele si cinstite odata ce le-ai castigat increderea. Dragoastea le face si mai impulsive, cand se indragostesc isi pierd capul si sunt in stare sa ia decizii pe care nu le-ar fi luat in alte imprejurari.

Un articol de Dana Negoita

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri