Este un zodiac mai neobisnuit deoarece simbolul numeric al zilei in care v-ati nascut va ajuta sa descoperiti ce fel de personalitate aveti, cat de compatibile sunteti cu alte zodii si ce sanse aveti de a implini pe pamant ceea ce v-au rezervat astrele.
Irisul (5, 14, 23) – este o floare mare si deschisa, caracteristica ce releva si personaliatatea nativului asociat ei. Persoanele nascute sub acest semn sunt bine inzestrate ca inteligenta, insa cu greu pot trage vreun folos de pe urma acestei calitati. In general, persoanele apartinand acestei zodii sunt voluntare si linistite atunci cand intalnesc un obstacol. Uneori insa, impresiile lor sunt puternice, imprevizile si fixe. Viata le este sortita sa fie un sir de inaltari, coborari si iar inaltari datorita firii lor necugetate. Daca reusesc sa-si stapanesca instinctele de moment si sa inteleaga ca totul este trecator pe lume, aceasta zodie are cele mai mari sanse sa infloreasca si sa imbatraneasca frumos. Farmecul personal si acel ceva specific acestei zodii fascineaza multi barbati. Constiente de valoarea lor, aceste persoane cer foarte mult de la barbatul pe care il vor drept partener pe viata. In acest sens, intampina dificultati in a gasi persoana potrivita care sa le inflacareze si spiritul, si mintea si trupul.

Macul (6, 15, 24) reprezinta simbolul unei senzualitati calde, al reveriei, a romantismului, al pasiunii, dar si al sensibilitatii si al inconsecventei. Ca si macul, persoanele ce apartin acestui semn sunt agitate, nehotarate, susceptibile celui mai mic pericol si atrag neprevazutul aducator de influente nefaste. Au o fire foarte stranie, impresionabila, usor emotiva si sunt tentate sa-si creeze o lume unica unde predomina griji imaginare si nelinisti exagerate. Daca nativii acestui semn reuesc sa evadeze de sub inraurirea propriei personalitati, devin veseli, galanti si vor atrage ca un magnet pe cei din jur cu umorul lor rafinat si discret. Au un spirit autocritic foarte dezvoltat si adesea sunt suparaciosi si nemultumiti de ei insisi. Dragostea nu va fi niciodata usoara pentru acesti nativi. Se pare ca le place sa-si provoace singuri suferinta cautand iubirea acolo unde nu o pot gasi. Daca s-ar uita putin mai atent in jurul lor si nu in orizonturi indepartate, ar putea afla dragostea dupa care tanjesc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri