Vrem sa va facem cunoscut acest fragment dintr-o conferinta sustinuta de Gregg Braden, unde acesta ne explica ce inseamna emotia…Gregg Braden este autor ale unor best-selleruri New York Times si in acelasi timp, un om recunoscut pentru pionieratul sau in ceea ce priveste incercarea de a aduce impreuna stiinta si spiritualitatea.
Pentru mai bine de 22 de ani, Gregg Braden a cercetat in domeniul tehnologiei dar s-a intors si la spiritualitate, cercetand texte sacre. Cartile sale au aparut in peste 30 de tari si au fost traduse in peste 17 limbi. Este cu adevarat incurajator sa auzi un astfel de om vorbind despre puterea nemaipomenita a emotiilor care salasuiesc in noi dar si despre bunatatea care se afla in orice fiinta umana.

Gregg Braden spune povestea unor fetite gemene, nascute prematur. Una dintre fetie pare sa nu reziste socului vietii, dar in momentul in care sunt din nou impreuna, semnele vitale ale bebelusului aflat pe moarte revin la normal.

“Este o poveste cu impact puternic, este o imagine cu impact puternic”, spune Gregg Braden in cadrul acestei conferinte, pe care si noi, merita sa o cunoastem pentru a descoperi emotia din noi:

Povestea emotionanta a fetitelor gemene:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”
Gregg Braden s-a specializat initial in sisteme de operare pe calculator. A lucrat in anii ’70 la Phillips Petroleum, iar mai tarziu, in anii ’90 a fost manager operational la Cisco System unde a dezvoltat tehnologia pentru internet, la inceputurile sale. Iata ca astazi, internetul ne ajuta sa cunoastem si latura motivationala a acestui om care vorbeste tuturor, despre puterea incredibila pe care o ascund in ei si despre modul cum stiinta si spiritualitatea, astazi se intrepatrund.

Ultima sa carte se numeste Fractal Time: The Secret of 2012 and a New World Age.

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri