3 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 450 share-uri

Pentru ca poseda anumite trasaturi de caracter si un aspect fizic demn de invidiat, acestea sunt cele mai atragatoare semne zodiacale din horoscopul european:

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Aspect fizic: Nativa din Scorpion este o persoana de statura de obicei mijlocie, cu un ten in general de culoare inchisa, ochi caprui-negri si un par bogat, adesea negru. Poate ca cel mai mare atu al nativelor din Scorpion este lungimea picioarelor.

Femeia Scorpion detine farmec, are o alura misterioasa, putere interioara – datorita acestor calitati poate trece peste orice obstacol care ii apare in cale. Nativa din Scorpion se prezinta ca o persoana increzatoare in propriile forte si de aceea majoritatea barbatilor se simt atrasi de ea in mod constant. Ea are calitatea de a fi misterioasa, fiind atenta la cum se prezinta in public, discreta si plina de mici secrete. Cea nascuta in zodia Scorpion afla imediat detalii despre interlocutorii sai, lasandu-i, in acelasi timp, in ceata in legatura cu propria personalitate (detine o reticenta naturala).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Cel mai bun cuvant prin care se poate descrie o persoana nascuta in Scorpion este pasiunea. Pentru ea, aceasta este cel mai important ingredient al vietii – pasiunea fata de persoana iubita, pasiunea pentru familie, pasiunea de a munci, pasiunea de a trai!

Femei Scorpion celebre: Julia Roberts, Katherine Hepburn, Grace Kelly, Maria Antoaneta, Demi Moore, Meg Ryan, Sophie Marceau, Vivien Leigh, Winona Ryder

Leu (23 iulie – 22 august)

Aspect fizic: Leul are un aspect fizic solid, bine facut, de talie mijlocie. Este o persoana frumoasa, cu fata ovala, trasaturi regulate, ochi in general mari si rotunzi si par castaniu.

Femeia Leu se distinge usor printre ceilalti oameni. Ea este cea care “lumineaza” camera cu vestimentatia ei spectaculoasa – nativele din Leu stiu cum sa isi faca aparitia in mod unic oricand si oriunde.

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

La fel ca si o adevarata doamna din Franta, o nativa nascuta in Leu va prefera intotdeauna sa aiba o toaleta eleganta si scumpa in loc de 20 ieftine. Ea poseda nevoia majora de a fi respectata de persoanele din jur si va face tot ce ii sta in puteri pentru a se face remarcata si retinuta. Femeia Leu este extravaganta in mod natural – sa nu incercati niciodata sa ii spuneti ca da prea multi bani pe haine (sau pe ingrijirea copiilor, pe care ii place sa ii “cocoloseasca”).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri