21 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 103 share-uri

Numarul Destinului ne influenteaza modul de a ne imbraca, de a ne alege diverse bijuterii, accesorii, materiale sau coafuri!

Cum se calculeaza Numarul Destinului?

Cel mai puternic numar din diagrama numerologica este Numarul Destinului care se calculeaza prin insumarea cifrelor care formeaza data noastra de nastere si apoi reducerea lor la o singura cifra (sau numerele 11 ori 22).

Astfel, daca cineva este nascut pe data de 16.03.1985 se va calcula in modul urmator: 1+6+0+3+1+9+8+5 = 33; 3+3 = 6 – Numarul Destinului

Iata cum numerologia se coreleaza cu moda in vietile noastre:

Numarul destinului 1

Daca detineti Numarul Destinului 1 sunteti un lider innascut si va imbracati ca atare. Acest lucru inseamna ca va invartiti in mediul corporatist si veti alege cel mai frumos compleu pe care il gasiti in magazine. Va place sa va imbracati formal, chiar si la evenimente care necesita o tinuta casual, pentru ca asa va simtiti in control.

Nu suportati sa aratati neglijent, cu exceptia momentului cand acest look este la moda. Preferati bluzele in locul tricourilor si pantalonii in locul blugilor (exceptandu-i pe cei foarte scumpi). Mai mult, veti opta aproape intotdeauna pentru o rochie si nu fusta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

In activitatile cotidiene preferati pantofii comozi, cu toc insa.

Vi se potrivesc culorile indraznete precum portocaliul si nu va este deloc teama sa le purtati. Totusi, va folositi de acestea doar in accesorii: esarfe, geanta etc.

Cei care poseda Numarul Destinului 1 nu poarta foarte multe bijuterii: un ceas elegant si o pereche de cercei micuti sunt suficiente.

Numarul Destinului 2 (si Numarul Destinului 11)

Daca aveti Numarul Destinului 2 va place “sa va amestecati in multime”, insa cu stil. Purtati haine de firma care sunt de actualitate si nu va deranjeaza daca sunt scumpe, atat timp cat stiti ca puteti sa le potriviti pe parcursul intregului sezon.

Confortul inseamna pentru dumneavoastra mai mult decat stilul si de aceea este posibil ca ceilalti sa nu va considere “la moda”. Iubiti hainele practice si culorile pastelate.

Atunci cand va imbracati aveti tendinta sa alegeti haine casual cu influente entice care nu costa foarte mult si sunt confectionate din fibre naturale. Orice ati purta doriti sa aveti, in primul rand, libertate de miscare.

Preferati pantofii comozi, fara toc, si de aceea, de cele mai multe ori, veti opta pentru pantofi sport.

Bijuteriile pe care dumneavoastra le purtati sunt cele mostenite in familie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri