11 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Esti nascuta toamna? Poate chiar in luna octombrie? In ce interval al lunii? Exista un inger pazitor predominant care guverneaza fiecare din decadele lunii octombrie. Acest inger protector te ajuta si te calauzeste in anumite aspecte din viata ta, imprimand totodata anumite trasaturi personalitatii tale.

Esti nascuta toamna? Poate chiar in luna octombrie? In ce interval al lunii? Fiecare luna a anului este guvernata de mai multi ingeri protectori, chiar daca unul singur detine influenta cea mai mare. Cu toate acestea, exista un inger pazitor dominant care guverneaza fiecare din decadele lunii octombrie. Acest inger te ajuta si te calauzeste in anumite aspecte din viata ta, imprimand totodata anumite trasaturi personalitatii tale. Am dorit sa facem o surpriza celor care isi celebreaza ziua de nastere in aceasta luna. Daca esti nascuta in luna octombrie, afla care este ingerul care te calauzeste in viata, dar si modul in care acesta iti influenteaza personalitatea. Tinand cont de intervalul de timp in care te-ai nascut, te invitam sa afli ce spune acest lucru despre tine:

Cei nascuti in intervalul 29 septembrie- 3 octombrie – Ingerul HAAMIAH

Element dominant: Foc

Haamiah este un inger care face parte din ordinul Puteri si al carui echivalent in Cabala este Serucuth. El este asociat cu religia si culturile religioase, dar si cu gasirea adevarului divin. Ingerul Haamiah ii protejeaza pe cei nascuti in perioada 29 septembrie- 3 octombrie, ajutandu-i pe cei care se afla in cautare spirituala si regasire de sine. Ingerul Haamiah ii face pe acesti nativi sa fie deschisi si receptivi experientelor spirituale, sa fie empatici si intelegatori cu cei din jur, pretentiosi fata de ei insisi. Nativii nascuti in aceasta perioada au un intelect puternic, sunt creativi, iar unii dintre ei au si abilitati profetice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cele mai încurajatoare citate despre succes Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Cei nascuti in intervalul 4 octombrie – 8 octombrie – Ingerul REHAEL

Element dominant: Aer

Rehael este un inger care face parte din ordinul Puteri. El guverneaza asupra starii de sanatate a unei persoane, asupra duratei de viata si te poate ajuta in invingerea bolilor si a raului fizic. In Cabala, ingerul sau echivalent este Ptechout. Rehael patroneaza si relatiile dintre copii si parinti, mai ales dintre copii si parintele de sex masculin. Cei nascuti in intervalul de timp 4 -8 octombrie sunt persoane joviale, puternice, optimiste si pline de speranta. Darul pe care il primesc de la ingerul lor protector este acela de a nu se da batuti in fata greutatilor vietii si de a gasi puterea de a merge mai departe. Acesti nativii sunt vesnicii indragostiti de viata. Ei urmaresc sa o traiasca cat mai mult, cat mai frumos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri