6 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Participa la concursul organizat de Garbo si poti castiga o excursie de 3 zile la Disneyland Paris pentru mami, tati si doi copii sau unul din cele 20 de pachete de jucarii Noriel.

Ce surpriza mai frumoasa ai putea oferi familiei tale decat o excursie in minunatul parc de distractii Disneyland Paris? Ce vacanta mai frumoasa i-ai putea oferi copilului tau decat o vacanta in lumea basmelor si a desenelor animate?

Garbo te invita la concurs! Poti castiga unul dintre cele 20 de pachete de jucarii Noriel sau o excursie de 3 zile la Disneyland Paris pentru mami, tati si doi copii.

Pentru a te inscrie in cursa pentru jucarii, tot ce trebuie sa faci este sa postezi o imagine cu micutul tau folosind acest formular.


Daca vrei sa castigi si marele premiu – excursia la Disneyland – trebuie sa strangi minim 50 de voturi pentru poza copilului tau. Primesti o sansa in plus pentru fiecare alte 50 de voturi.

De exemplu, daca ai strans 100 de voturi, vei fi inclus de doua ori in tragerea la sorti, daca ai strans 150 de voturi, vei fi inclus de 3 ori in tragerea la sorti etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

IMPORTANT! Se poate vota o singura data pe zi, de pe un singur IP si doar in momentul in care esti logat in contul Garbo.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 5.10.2011-5.11.2011. Tragerea la sorti va avea loc in data de 8 noiembrie 2011.

Mai multe detalii despre acest concurs poti afla citind Regulamentul.

Despre premiile concursului afla AICI.

Participa la concursul prin care poti castiga o excursie pentru intreaga familie la Disneyland Paris sau un set de jucarii Noriel intrand pe pagina concursului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri