4 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Noi, fetele din echipa Garbo.ro, o iubim foarte tare pe Christina Hendricks, starul serialului 'Mad Men'. O iubim fiindca arata extraordinar, aruncand in aer toate sabloanele frumusetii ideale. Pentru noi, o femeie precum Christina Hendricks este un model. Si este un model fiindca ea stie sa se accepte pe ea insasi, chiar daca are o frumusete iesita din tipare.

Site-ul medical WebMd i-a luat actritei un interviu pentru a afla cum reuseste sa se mentina in forma. Doua componenete esentiale ale stilului de viata al actritei sunt increderea in sine si apropierea de sotul ei, actorul Geoffrey Arend.

Care este stilul de viata si care sunt principiile Christinei Hendricks? De unde vine increderea ei de sine?

1. Accepta-te pe tine insati. Inainte sa devina actrita, Hendricks a fost model in New York si Europa. Dupa ce s-a ingrasat cu aproape 7 kilograme in Italia, aderand la stilul culinar local, ea a hotarit sa isi imbratiseze formele ofertante. Adica, in loc sa urmeze diete stricte, Christina Hendricks mananca tot ceea ce ii face placere si este sanatos.

2. Nu te concentra asupra unui ideal. Hendricks este foarte ingaduitoare cu ea insasi. "Fii buna cu tine insati", spune ea. “Forma corpului meu nu este un focus in viata mea. Am fost intotdeauna in forma, am fost intotdeauna foarte activa si intotdeauna sanatoasa si am incercat mereu sa imi traiesc viata exact asa cum este. Este dragut ca in ultima perioada primesc foarte multa atentie pentru felul cum arat”.


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

3. Fii inteleapta. Christina Hendricks a fost dansatoare pana la varsta de 19 ani si pana atunci nu isi facea griji ca trebuie sa faca exercitii fizice sau sa aiba grija ce mananca. "Acum", spune ea, "trebuie sa imi amintesc tot timpul ca trebuie sa am grija de mine, sa exersez si sa iau vitamine".

4. Exerseaza! Dar alaturi de sotul tau (daca reusesti sa il convingi). Fitness-ul face parte din viata Christinei Hendricks. Face abdomene si flotari si de asemenea, alaturi de sotul ei de doi ani, actorul Geoffrey Arend, isi programeaza sa exerseze impreuna sub indrumarea unui antrenor, transformand ceea ce de obicei este considerat a fi o corvoada, intr-o placere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri