3 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 100 share-uri

Ce spun astrologii? Ei bine, acestia sunt de parere ca fiecare zi din saptamana are o planeta ce o patroneaza si a carei energie ne influenteaza in mare masura si pe noi.

De exemplu, intr-o saptamana, ziua de luni, guvernata de Luna, ne face sensibili si intuitivi. Intr-o zi ca aceasta putem avea relatii excelente cu membrii familiei noastre sau ne putem vindeca mai rapid de orice afectiune. Ziua de joi, guvernata de Jupiter, este o zi norocoasa, vinerea e o zi favorabila relatiilor sentimentale, iar duminica, patronata de astrul suprem, regele Soare, este o zi de sarbatoare.

Ziua de luni, guvernata de Luna

In traditia straveche a poporului roman, Sfanta Luni era intotdeauna invocata pentru vindecarea animalelor din batatura sau a unor “boli femeiesti”.

Luna, cea care guverneaza aceasta zi din saptamana, poarta noroc relatiilor cu parintii (in special cu mama), activitatilor mestesugaresti si initierii de proiecte. In schimb, in zilele de luni, este bine sa evitam activitatile de negot si sa nu dam “pe datorie”. Mai mult, pentru un “noroc chior” la bani, se spune ca nu trebuie sa facem nicio cheltuiala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Ziua de marti, guvernata de Marte

Ziua de marti este guvernata de Zeul Razboiului, Marte, si de aceea se spune despre ea ca este o zi cu “rafuieli” sau cu “trei ceasuri rele”. In traditia poporului roman, marti este ziua din saptamana cand Dumnezeu a “urzit” Cerul si Pamantul.

Marti nu trebuie sub nicio forma sa incepem constructia unei case deoarece aceasta fie nu va rezista, se va surpa, ori in ea vor domni conflicte neplacute. Tot in aceasta zi nu se insamanteaza si nu se cumpara obiecte taioase.

Ziua de miercuri, guvernata de Mercur

Miercuri a fost inchinata de romani Zeului Mercur, al comertului si al calatoriilor. Astfel, miercuri devine o zi excelenta pentru a face comert ori tranzactii, pentru a calatori sau a asimila informatii.

In traditia romaneasca se spune ca Sfanta Miercuri este cea care ofera hrana animalelor padurii, ii ocroteste pe toti calatorii de primejdii si sprijina toate procesele de invatare.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri