26 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 137 share-uri

Atunci cand studiem numerologia personalitatii, intrebarea esentiala este daca soarta noastra este sau nu predeterminata de numarul destinului ce se presupune ca ne ghideaza viata inca de la nastere.

Predeterminarea viitorului prin numarul destinului este o chestiune importanta atunci cand este vorba de sistemele de predictie si analiza personalitatii unui om. De aceea, interpretarea numerologica este aproape la fel de exacta ca si un oracol.

Numarul destinului sau expresia vietii (cum mai este denumit acesta) nu face predeterminarea destinului fixa, ci ne invata ca soarta noastra nu este pecetluita si poate fi oricand schimbata in bine.

Nimic nu se poate apropia mai bine de adevar decat simbolismul numarului destinului. Acesta ne ajuta san e dam seama care sunt punctele noastre slabe, ce trasaturi de personalitate ne lipsesc, ce abilitati posedam si ce putem face pentru a avea un viitor stralucit in toate domeniile vietii.

Numarul destinului: cum se calculeaza?

Exemplu: Daca data noastra de nastere este 23.04.1980 vom calcula in felul urmator: 2+3+0+4+1+9+8+0 (suma tuturor numerelor din data nasterii) = 27. Vom aduna si cifrele din numarul rezultat pentru a-l reduce la o singura cifra. Asadar, 2+7 = 9. In acest caz numarul destinului este 9.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Haideti acum sa aruncam impreuna o privire asupra destinului fiecaruia dintre numere si sa vedem care sunt sfaturile pe care ar trebui sa le urmam in fiecare caz.

Numarul destinului 1

Soarta celor care au numarul destinului 1 este cea a unui lider autocratic sau autor carismatic capabil sa dezvolte relatii speciale cu semenii sai. Totusi, ii este de asemenea destinat sa nu fie iubit de “acea persoana speciala”.

Numarul 1 nu trebuie sa se deziluzioneze din cauza incercarilor vietii, ci sa invete sa fie mai putin centrat pe sine si sa dedice mai mult familiei si persoanei iubite. Astfel are sansa sa-si depaseasca soarta deloc placuta de singuratic.

Numarul destinului 2

Numarul destinului 2 spune despre persoanele care il poseda ca vor avea un viitor in care se vor dedica aproape orbeste celui iubit, relatia devenind atat de obsesiva incat nu vor mai avea timp in viata si de cariera sau micile placeri personale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri