"Horoscop de sezon: compatibilitatea zodiei Balanta cu celelalte zodii" isi propune sa exploreze universul relatiilor dintre semnul dominat de Venus si celelalte semne zodiacale.

Balanta – Berbec: Combinatie perfecta, desi in paradisul dumneavoastra se pot ivi uneori motive de cearta si de lacrimi. In general insa, cele doua semne se completeaza foarte bine, primul fiind pasional si rational in acelasi timp, diplomat, celalalt mandru si impulsiv

Balanta – Taur: Sunt sanse de a ramane impreuna daca Taurul nu devine prea posesiv, iar Balanta prea superficiala. Au in comun, ca semne dominate de Venus, gustul pentru frumos, eleganta si confort.

Balanta – Gemeni: Exista toate premisele unei intelegeri ideale, ambele semne de aer fiind spirituale, comunicative si sociabile. Nu se vor plictisi niciodata impreuna si se vor intelege chiar si in momentele de frivolitate.

Balanta – Rac: Racul este prea posesiv pentru Balanta care urmareste multe alte interese in afara celor sentimental-casnice. Desi au unele aspiratii comune, ca de pilda un camin bine dotat sau un dezvoltat simt practic, nu se inteleg bine si este preferabil sa nu insiste intr-o relatie deja compromisa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Balanta – Leu: Daca Balanta va fi mai fidela si ii va acorda din cand in cand centrul scenei mandrului Leu, casnicia lor are sanse aproape suta la suta de a fi fericita. Ambii sunt stralucitori, admirati, inclinati spre lux si spre arta.

Balanta – Fecioara: La inceputul relatiei interesul reciproc e mare si toate vor aparea intr-o lumina roz. Cu timpul insa, Fecioara devine prea cenusie pentru Balanta care nu va putea suporta hipercriticismul acesteia, spiritul ei de economie si gustul pentru precizie. Balanta ramane pentru Fecioara mult prea senina tot timpul, ceea ce-i apare ca un semn sigur de neseriozitate.

Balanta – Balanta: Se inteleg foarte bine caci se aseamana mult, atat in calitati, cat si in defecte. Au aceleasi activitati si urmaresc acelasi gen de scopuri. Pot aparea uneori mici defectiuni in relatie, remediabile insa, si, in final, fara prea mare importanta. Casatoria poate fi stralucita.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Balanta – Scorpion: Aceasta relatie are sanse sa mearga bine sau deloc. In mod cert exista o atractie sexuala, dar de aici mai departe incep problemele, in caz ca totusi exista. Pe de o parte insa Balanta e intrigata de misteriosul si pasionalul Scorpion, precum si flatata de felul inflacarat al acestuia de a-si exprima sentimentele. Acesta la randul sau este atras de feminitatea ei deosebita si de gandirea clara si logica. Balanta trebuie sa crute mandria Scorpionului si sa se impace cu felul sau de a fi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri