2 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Nu exista o formula secreta pentru fericirea in cuplu, incearca sa ne demonstreze expertul David Simon. Exista insa cateva principii care, daca sunt aplicate intr-o relatie, pot conduce catre intensificarea comunicarii, a pasiunii si a armoniei intr-un cuplu.

In cartea “Free to Love, Free to Heal”, profesorul doctor David Simon, director medical si cofondator al Centrului Chopra, specialist in vindecarea trupului si a sufletului ne dezvaluie secretul relatiilor frumoase si armonioase. Nu exista o formula secreta pentru fericirea in cuplu, incearca sa ne demonstreze expertul. Exista insa cateva principii care, daca sunt aplicate intr-o relatie, pot conduce catre intensificarea comunicarii, a pasiunii si a intelegerii intr-un cuplu, dar si catre armonie si fericire. Iata care sunt, in viziunea lui David Simon, cele 7 legi care stau la baza relatiilor implinite.

LEGEA 1: Relatia mea se bazeaza pe egalitate…

Nu degeaba se spune ca relatiile frumoase si de viata lunga au ca punct de plecare egalitatea intr-un cuplu. Iubirea pleaca de la premise egale. Iubirea este dreapta. Ea nu accepta ca un partener sa se considere superior celuilalt. Ea nu accepta ca un partener sa se considere inferior celuilalt. Nu poti spune ca iubesti si sa il consideri pe celalalt ca valorand mai putin ca tine. Nu poti spune ca iubesti si sa te consideri pe tine ca valorand mai mult ca cel iubit.

Iubirea ne pune pe picior de egalitate in fata creatiei. Ambii parteneri sunt “expresii individualizate ale aceleiasi fiinte sacre”. In mod infinit si individualizat, ambii valoreaza nespus de mult. In mod egal, fiecare individualitate este valoroasa prin ceea ce este. Impreuna insa, formeaza o unitate superba. Iubirea inseamna egalitate, iubirea inseamna unitate. Iar aceasta unitate, spune David Simon in “Free to love, free to heal” , “vine din a te vedea in celalalt si celalalt in tine”. Se intampla totusi ca unele relatii ce pornesc de la inegalitate sa supravietuiasca, adauga David. Ele nu vor atinge niciodata insa fericirea si evolutia maxima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

LEGEA 2: Relatia mea este oglinda in care ma reflect...

Evenimentele care au loc, circumstantele pe care le atragi, oamenii care se invart in jurul tau, sentimentele pe care le ascunzi inlauntrul tau, toate sunt o rasfrangere a ceea ce se intampla in interiorul tau. Lumea interioara se reflecta in lumea exterioara. Freamatul, reactiile, gandurile, emotiile – pozitive sau negative atrag la randul lor freamat, reactii, ganduri, emotii similare din partea celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri