Nu e ceva neobisnuit astazi. Foarte multi oameni isi cauta un partener prin intermediul internetului, numai ca site-urile de socializare nu va pot oferi un portret real despre persoana care va intereseaza.

Potrivit unei reviste sociologice americane, 90% dintre utilizatorii de internet, indiferent de sex, spun diverse minciuni “nevinovate” la adapostul acestui mediu de comunicare. De exemplu, femeile au tendinta de a minti in privinta greutatii iar barbatii in ceea ce priveste venitul, nivelul de educatie si in privinta statutuli lor marital.

Asa ca, sa nu va mire ca oamenii isi creaza versiuni online mult mai atragatoare. Va prezentam cateva dintre cele mai comune minciuni pe care oamenii, femei si barbati, le spun pe site-urile de socializare sau de intalniri online.


1. “Sunt inalt” sau “sunt slaba”

In realitate, oamenii sunt cu pana la 5 centimetri mai scunzi decat declara pe profil lor de socializare. Mai ales in privinta barbatilor, aceasta minciuna este foarte intalnita. Raspunsul? Se pare ca barbatii mai inalti au si mai mult succes in materie de sex, dupa cum arata analiza sociologica facuta de catre siteul de intalniri online OkCupid, in baza datelor acumulate prin intermediul studierii profilelor a peste 35 de mii de utilizatori femei si barbati. Aproape tuturor barbatilor le place sa mai adauge cativa centimentri descrierii personale. Cu cat se apropie mai mult de inaltimea de 1,82, barbatii au tendinta de a rotunji aceasta dimensiune astfel incat sa treaca peste ceea ce se dovedeste a fi un prag psihologic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Dar si femeile mint foarte mult in aceasta privinta. Totusi, in cazul lor nu exista o masura de “succes” si de asemenea, acelasi studiu mai arata ca femeile foarte inalte nu sunt prea atragatoare pentru barbati. Cele mai multe avansuri le primesc pana la urma, femeile mai mici de inaltime, probabil fiindca cele inalte par inabordabile.

Minciuna preferata a femeilor este insa cea legata de masa lor corporala, in descrierea lor personala, acestea preferand sa se auto-prezinte ca fiind “slabe, proportionate si atragatoare”.

2. “Am un venit consistent”

In realitate, oamenii sunt cu 20% mai saraci in viata reala decat pe internet. De asemenea, oamenii au tendinta de a exagera si mai mult, pe masura ce imbatranesc. Femeile si barbatii practica fara deosebire acest obicei, dar in ceea ce priveste succesul in obtinerea unei intalniri, acest aspect conteaza mai ales in ceea ce ii priveste pe barbati.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri