15 Iulie 2011 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Intimitatea sexuala poate aduce fericire intr-un cuplu dar pentru ca aceasta sa se intample, nu ar trebui sa va plafonati. Fiti deschisi unul fata de celalat, experimentati, experimentati si redinamizati-va aceasta relatie de termen lung pe care ati reusit sa o construiti.
Sex in toata casa

Nu este doar dormitorul locul potrivit pentru sex. Puteti sa dinamizati aceasta activitate adaugand putina spontaneitate: pe canapeaua din sufragerie, in baie... in bucatarie. In felul acesta, partenerul se va simti si mai dorit. “Spontaneitatea este benefica. Este amuzanta si excita. Doi oameni ajung sa intre de cele mai multe ori intr-o rutina facand dragoste in acelasi loc”, considera Mort Fertel, psihologul citat mai sus. Iar rutina este foarte periculoasa pentru stabilitatea unei relatii.

Sexul in natura

Daca porniti in escapade intime in natura, s-ar putea sa aveti parte de experiente amuzante si invioratoare. Ca sa evitati problemele cu legea, ar trebui sa va alegeti insa locuri cat mai izolate: in cort pe o plaja izolata, de exemplu.

Pozitia saptamanii

Sa incercati impreuna o pozitie noua poate insemna si sa aflati ce anume ii poate oferi partenerului placere. Unele pozitii favorizeaza orgasmul la femei, iar experimentand puteti afla impreuna ce vi se potriveste amandurora cel mai bine si ce nu. In acelasi timp, relatia intma se mentine incitanta si astfel nu se transforma intr-o banalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Sexul maraton

Care, de ce sa nu recunoastem, se potriveste mai ales perioadelor friguroase, atunci cand nu avem o alta scuza mai buna pentru a ne petrece mai mult timp in pat. Cum ar fi daca v-ati propune sa depasiti performantele anterioare? Cand energia dumneavoastra sexuala va fi in sfarsit epuizata, veti fi amandoi extenuati, dar foarte satisfacuti.

Sexul in zilele libere

Cuplurile isi intetesc activitatea intima in perioada sarbatorilor. Nu este de mirare. Cine nu ar vrea sa isi inceapa noul an intr-un mod incitant? Profitati ori de cate ori aveti ocazia de un weekend prelungit, de orice moment de pauza de la nebunia cotidiana.

Foto front, main si int.art.: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri