15 Iulie 2011 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Intimitatea sexuala poate aduce fericire intr-un cuplu dar pentru ca aceasta sa se intample, nu ar trebui sa va plafonati. Fiti deschisi unul fata de celalat, experimentati, experimentati si redinamizati-va aceasta relatie de termen lung pe care ati reusit sa o construiti.

Sexul pentru relaxare

Uneori ai nevoie de ceva simplu si familiar care sa te fac sa te simti bine. Sexul poate fi o metoda de a va arata unul celuilalt sprijin. Daca unul dintre parteneri a avut o zi grea sau se simte “la pamant”, intimitatea poate fi o solutie pentru relaxare. Atunci puteti sa alegeti acea poztitie care este confortabila pentru amandoi.

Sexul pe ascuns

Daca va aflati la o petrecere plictisitoare sau la o cina de familie, adaugati un pic de adrenalina serii, furisandu-va pentru o partida de sex. Posibilitatea ca ati putea fi prinsi adauga un nou nivel de excitare vietii voastre sexuale.

Indepliniti-va fanteziile sexuale

Toata lumea are fanezii sexuale si este O.K. daca si tu si partenerul tau aveti curajul sa le dezvaluiti si sa le puneti in aplicare. Trebuie doar sa va simtiti confortabil unul cu celalalt si sa aveti curajul sa discutati cu nonsalanta despre ce ascunde imaginatia voastra sexuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Sexul pe fuga

Daca sunteti presati de timp, nu va ganditi ca sexul ar trebui sa fie exclus, fiindca tocmai in acele momente se poate infiripa ceva “pe fuga”. Desigur, doar daca ambii parteneri isi doresc acest lucru. Cand sexul nu este un gest de implinire pentru ambii, acesta se poate transforma intr-un dusman care slabeste relatia dintre doi oameni ce se iubesc. Cand ea spune “da” iar de fapt in sinea ei este un “nu” clar, nu isi face nici siesi si nici lui, o favoare. Discutati mult despre aceste aspecte, astfel incat sa ajungeti pe aceeasi lungime de unda. El, la randul sau, trebuie sa invete sa aiba disponibilitatea de a o asculta si de a-i respecta starile.

Sexul romantic, senzual

Este atunci cand savurati impreuna sexul, atunci cand aceasta conexiune va implineste la maxim si va incarca toate bateriile. Sa va conectati unul la celalalt luand lucrurile incetisor inseamna sa va bucurati impreuna de fiecare moment pe care il petreceti impreuna astfel. Cand faceti dragoste va conectati unul la celalalt si din punct de vedere emotional. Faceti orice este necesar pentru a crea o atmosfera potrivita pentru sexul romantic: lumanarele, muzica in surdina, betisoare parfumate, petale de flori...

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri