15 Iulie 2011 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Intimitatea sexuala poate aduce fericire intr-un cuplu dar pentru ca aceasta sa se intample, nu ar trebui sa va plafonati. Fiti deschisi unul fata de celalat, experimentati, experimentati si redinamizati-va aceasta relatie de termen lung pe care ati reusit sa o construiti.

De asemenea, trebuie sa fiti deschisi unul fata de celalt in privinta dorintelor pe care le aveti in materie de sex. Aceasta deschidere va apropie si va da un sentiment de incredere si siguranta. Experimentand impreuna, mariajul nu poate decat sa se transforme intr-o comuniune pasionala.

Pentru ca sexul sa fie “cireasa de pe tort” si nu rugina dintr-o relatie, trebuie sa invatati sa comunicati si sa va respectati placerile. Ascultati-va si aveti incredere unul in celalat pentru ca astfel, sexul nu poate decat sa va aduca amandurora, satisfactie.

Asadar, conform YourTango.com, o publicatie online specializata in psihologia cuplului, iata care ar fi cele 13 tipuri de sex ce nu ar trebui sa lipseasca din limbajul intim al unei relatii intre doi oameni care se iubesc:

Sexul de impacare

O cearta aprinsa poate sa duca la gesturi la fel de aprinse in pat. Certurile cauzeaza cresterea nivelului de adrenalina si dopamina, aceiasi hormoni care provoaca sentimentul de excitare. Orice cuplu are parte de conflicte ocazionale, iar sexul poate fi o solutie foarte buna de a iesi din starea de tensiune. Pana la urma, “de la iad si pana in rai nu-i decat un singur pas”, nu-i asa? Cand sunteti suparati, trebuie sa fiti capabili sa treceti peste divergente si sa mergeti mai departe impreuna, iar sex-ul poate fi solutia; este acel ceva care schimba intotdeauna atmosfera dupa ce au fost strigate argumente contradictorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Împreună în arte și simțiri


Sexul in vacanta

O vacanta poate fi cea mai buna oportunitate pentru a va reconecta din punct de vedere sexual cu partenerul dumneavoastra. Daca de obicei planifici fiecare minut al unei excursii, fii sigura ca lasi timp si pentru sex. Spre exemplu, planificat-va sa stati la hotel pana la pranz sau dupa cina de seara, propuneti-va sa va intoarceti cat mai repede in camera de hotel. Puneti pe usa biletelul cu “Nu deranjati”.

Sexul "animalic"

“Este atunci cand nu prea stii la ce sa te astepti”, explica Mort Fertel, consilier pe probleme de mariaj, pentru YourTango.com. Acest tip de sex este incarcat de mister, dar si de romantism dinamizat. Asa ca, daca sunteti in starea necesara, de ce sa nu faceti dragoste pasional, dandu-va cu nesat, hainele jos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri