Situatiile stresante sunt aproape inevitabile in viata alerta si moderna pe care o ducem. Haideti sa aflam impreuna ce sfaturi anti-stres ar trebui sa urmam in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Dumneavoastra sunteti personalitati independente si imprevizibile care actioneaza sub influenta dispozitiei de moment. Puteti ajunge in situatii stresante din cauza faptului ca nu stiti cum sa va planificati viata.

Cel mai important este sa va impuneti regula urmatoare: inainte de a lua o hotarare, consultati si opinia persoanelor apropiate, astfel putand evita unele greseli. Incercati de asemenea sa va tineti in frau independenta caci daca incercati sa faceti totul de unele singure nu veti putea evita stresul.

Pesti

Dumneavoastra aveti tendinta sa va faceti prea multe griji pentru persoanele care va inconjoara, fiind sensibile si de aceea analizati supararile minore pana in momentul in care ajungeti sa va suparati.

Fiindca incercati sa fiti mereu pe placul celorlalti, acestia incep sa profite de dumneavoastra si astfel sunteti puse in situatii stresante. Invatati sa nu mai puneti totul la suflet si sa va realizati propriile dorinte si nevoi in primul rand.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Foto fr si main: By vmaslova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri