Unii barbatii aleg sa-si insele sotia. Unii aleg sa insele si sa iubeasca in acelasi timp. Unii barbatii aleg sa aiba amante. Haideti sa vedem care sunt acesti barbati si care sunt acele zodii masculine susceptibile de a avea aventuri in afara casniciei:

Unii barbatii sunt mai predispusi decat altii infidelitatii. Unii barbati sunt mai vulnerabili decat altii in fata aventurii extraconjugale. Unii barbatii aleg sa-si insele sotia. Unii aleg sa insele si sa iubeasca in acelasi timp. Unii barbatii aleg sa aiba amante. Haideti sa vedem care sunt acesti barbati si care sunt acele zodii masculine susceptibile de a avea aventuri in afara casniciei:

Barbatul Gemeni - Prin natura sa duala, barbatul Gemeni este atras de tot ceea ce inseamna noutate, diversitate si… ALTCEVA. Ii place sa riste in permanenta, sa-si incerce mereu abilitatile de seductie si sa cucereasca teritorii noi si interzise. Se indragosteste cu usurinta. Iti jura cu sinceritate iubire vesnica caci in momentul respectiv crede cu adevarat ca iubirea sa va fi pentru totdeauna. Este un admirator al sexului slab, etern indragostit de frumos si femeie. Este tipul de barbat care poate duce o viata dubla o perioada de timp indelungata fara ca nici macar sa fie banuit. Rareori, aventurile sale in afara relatiei oficiale sunt demascate. Stie sa pastreze discretia si nu se lauda cu faptele sale. Nu va spune “nu” casatoriei pentru ca are nevoie de o baza reala si solida in viata sa, insa casatoria il face sa se simta constrans, privat de libertate. Atunci incearca sa evadeze, luandu-si o… amanta. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Barbatul Sagetator - Viata sexuala este extrem de importanta pentru barbatul Sagetator intr-o casnicie, daca nu cea mai importanta... Chiar daca afectiv este extrem de fericit, daca pe plan sexual nu este implinit, nu va sta mult pe ganduri in a-si cauta implinirea alaturi de alte femei. Ii place sa experimenteze sexual si sa isi manifeste sexualitatea. Nu are mustrari de constiinta si nici sentimente de vinovatie. Este egoist si extrem de mandru. Va plasa vina asupra sotiei sau partenerei sale motivand ca nu a stiut sa-l pastreze langa ea. Pentru el, tentatiile nu sunt trecatoare. Nu se intampla destul de des ca barbatul Sagetator sa isi ia o amanta. Insa atunci cand se intampla, este pe termen lung. Sagetatorul poate desfasura o relatie in paralel cu relatia oficiala. 

Barbatul Pesti – Pentru barbatul Pesti, latura sexuala nu este neaparat motivul principal al infidelitatii sale. Acest barbat se implica in aventuri emotionale din cauza ca nu poate spune “nu” afectiunii, din cauza ca femeile au personalitati diferite si uneori (culmea coincidentei!) firea amantei se completeaza de minune cu cea a sotiei. Este foarte posibil ca aventura extraconjugala a barbatului Pesti sa il consume si sa declanseze un intreg proces de remuscari, autoinvinuire si mustrare. Se implica emotional atat in aventura sa oficiala, cat si in cea neoficiala si, in ciuda sentimentului de culpabilitate, de multe ori are tendinta de a-si amana alegerea la nesfarsit. Este de fapt incapabil de a face o alegere odata pentru totdeauna, complacandu-se in situatia sa. Undeva, in subconstientul sau, dorul dupa femeia ideala nu poate fi potolit. Barbatul Pesti se poate indragosti fara voia sa, pe nepusa masa, de doua femei deodata. Barbatul Pesti poate iubi doua femei deodata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri