10 Iunie 2011 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Barbatii ne vor pe noi perfecte din punct de vedere estetic. Fiecare dintre ei viseaza la un top-model sau la o vedeta de cinema, ridicand stacheta atractivitatii atat de sus incat femeile au ajuns sa se simta complexate, chiar si din cauza unor probleme inchipuite. Dar si barbatii au defectele lor despre care insa se vorbeste mai rar.

Parul de pe spate

Parul de pe spate reprezinta o problema pentru multi barbati. Unii se pot bucura ca nu prea il au, altii au cateva fire de par, in timp ce altii par ca au venit tocmai din Epoca de Piatra. Pentru ca parul de pe spate nu este tocmai un magnet pentru femei, foarte multi aleg sa il elimine prin diverse formule cum ar fi laserul sau prin metode mai ieftine cum ar fi epilatul cu ceara, cremele epilatoare sau chiar aparatul de ras.

Burta de bere

Nu trebuie sa bei bere ca sa obtii o burta de bere. Barbatii sunt mult mai predispusi la a acumula grasime in jurul mijlocului asa ca orice contine grasimi poate sa mareasca burta. Din nefericire, burta creste si riscul bolilor de inima, mai ales daca marimea mijlocului depaseste 100 de cm. In cazul unei diete, insa, burta este prima care dispare.


Transpiratul excesiv

Barbatii transpira mult mai mult decat femeile. Uneori chiar in mod excesiv, din cauza emotiilor puternice sau a caldurii, ceea ce poate deveni extrem de stanjenitor pentru ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Sprancenele unite

Barbati de toate varstele au aceasta problema. Acelasi hormon care face sa creasca barba este responsabil si pentru sprancenele dese care se unesc la mijloc. Acesta este motivul pentru care majoritatea barbatilor tineri merg la epialarea prin electroliza. Acest procedeu foloseste mici socuri electrice care distrug pentru totdeauna firele de par. Si epilarea cu ceara este o solutie des abordata, insa aceasta trebuie sa fi repetata la 4-6 saptamani.

Bubitele de la ras

Barbatii se straduiesc din greu sa isi netezeasca fata, indepartandu-si parul. Cu toate acestea insa, din cauza aparatului de ras le apar tot felul de bubite sau iritatii neplacute.


Acneea Rozacee

Rozaceea este o boala care cauzeaza inrosirea pielii iar simptomele sunt mai evidente in cazul barbatilor. In randul barbatilor aceasta afectiune are simptome mult mai grave decat in cazul femeilor. Nasul se ingroasa, se inroseste si devine bulbos. Pe obraji pot aparea cosulete si mici venisoare rosii. Rozaceea poate aparea la alcoolici dar si la nonalcoolici. Medicamente adecvate pot sa atenueze simptomele bolii.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Caderea parului

Adevarul dureros este ca in mare parte, barbatii sufera din cauza caderii parului. Pana la varsta de 35 de ani, podoaba lor capilara este mult redusa. La inceput, linia parului se indeparteaza, pentru ca apoi sa apara suprafete fara par in crestetul capului. Multi barbati apeleaza din aceasta cauza la produse care reduc caderea parului sau, mai nou, la operatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri