3 Iunie 2011 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Afla si tu care este cifra care iti influenteaza cel mai mult personalitatea, descoperindu-i in acelasi timp magia, simbolurile si semnificatiile speciale conform astrologiei chinezesti:

Numerele au putere, au magie, au echilibru, au adevar, au informatie, au semnificatie si simbol si pot fi folosite pentru a afla mai multe despre personalitatea noastra. In astrologia chinezeasca, numerele au o influenta covarsitoare asupra zodiilor, imprimandu-le anumite trasaturi de caracter si acordandu-le anumite particularitati. Conform filozofiei chinezesti, numerele impare sunt asociate cu Yang, simbolul masculinului si al cerescului, iar numerele sunt asociate cu Yin, simbol al pamantescului si al femininului. In articolul de fata, te invitam sa afli care este cifra care iti influenteaza cel mai mult zodia chinezeasca careia ii apartii si sa-i descoperi simbolurile, magia si semnificatiile speciale. Daca nu stii care iti este zodia chinezeasca, poti afla de aici: https://www.chinesezodiac.com/calculator.php sau de AICI: chineseastrologer.org

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Trebuie sa ai in vedere ca:

-zodia Sobolan este caracterizata de cifrele 1, 8
-zodia Bou –este caracterizata de cifrele 2, 3
-zodia Tigru – 3, 7
-zodia Iepure -4 , 2
-zodia Dragon – 5, 9
-zodia Sarpe – 6, 7
-zodia Cal – 7, 0
-zodia Oaie – 8, 6
-zodia Maimuta – 9, 5
-zodia Cocos – 1, 0
-zodia Caine – 9, 4
-zodia Porc – 1, 2

Numarul 0 (LING) - Cal, Cocos

0 este numarul expansiunii, al exuberantei si al vioiciunii, originea si finalul, cel de la care pleaca toate lucrurile si cel care initiaza existenta celorlalte numere. 0 este alpha si omega, cel care initiaza evolutia si transformarea. In Feng Shui, 0 simbolizeaza Centrul. Vibratiile cifrei 0 se exercita mai ales asupra zodiei Calului si a zodiei Cocosului, imprimand acestor nativi trasaturi precum pragmatism, o gandire logica, rationala, abilitatea de a gasi solutii si de a trece cu fruntea sus peste probleme. 0 aduce nativilor pe care ii guverneaza forta si intensitate a simtirii, abilitatea de a-i influenta pe cei din jur, dar si tendinta de a trece de la o extrema la alta.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Numarul 1 (YI) - Sobolan, Cocos, Porc

1este cifra care produce cauzalitate si succesiunea celorlalte numere. Conform site-ului chineseastrologer.org, 1 simbolizeaza “inceputul energiei masculine (yang) ca primul numar impar", fiind asociat in Feng Shui cu directiile nordice. 1 aduce nativilor pe care ii guverneaza (Sobolan, Porc si Cocos) dorinta de independenta, o intuitie deosebita, o mare capacitate de actiune, atat fizica, cat si mentala, atractia fata de aventura si lucruri noi. De asemenea, 1 imprima celor 3 zodii pozitivism, o vointa care va evolua si va deveni mai puternica odata cu trecerea timpului, dar si incapatanare, uneori si egoism.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri