Unul dintre cele mai frumoase momente ale sarbatorilor de iarna este deschiderea cadourilor. Modul in care ele sunt ambalate spun multe despre aprecierea persoanei care ni-l ofera.
Unul dintre cele mai frumoase momente ale sarbatorilor de iarna este deschiderea cadourilor. Modul in care ele sunt ambalate spun multe despre aprecierea persoanei care ni-l ofera.Cadoul in sine este evident cel mai important, dar de multe ori, mesajele transmise de modul in care l-am ambalat sunt mai apropiate de adevar decat darul in sine.
Iata cateva variante originale si simple de impachetare a cadoului.
1. Ataseaza cutiei sau pungii cateva globulete, o floare, vasc sau dulciuri. Cadoul devine mai special, este personalizat.
2. Impacheteaza cadoul intr-un alt cadou mai putin important. De exemplu, o bijuterie poate fi impachetata intr-o bluza, un gadget intr-un tricou. Persoana respectiva se va bucura de micul cadou si nu se va astepta sa primeasca si altceva. Surpriza si bucuria devin mai mari.
3. Poti folosi elemente din natura pentru a decora cutiile.
4. Poti impacheta cadoul intr-un ziar din ziua in care ti-ai cunoscut partenerul, ziua in care v-ati casatorit etc.
5. Poti folosi mai multe cutiute din ce in ce mai mici, pe care destinatarul cadoului sa le deschida rand pe rand. Nu lasa ultima cutie goala, decat daca vrei sa fii singura persoana care rade.
6. Poti folosi in loc de clasica panglica, diverse alte fire din casa - de exemplu, firul de la vechiul mouse, vechea tastatura etc.
7. Poti realiza singura felicitarile pentru a le putea personaliza.
8. Daca vrei sa oferi mai multe cadouri unei persoane, poti folosi doua tipuri diferite de ambalaje. Vei aseza cadourile unul peste altul, alternand cele doua tipuri de ambalaje. Poti de asemenea sa le pui intr-un cosulet.

Fii creativa, gandeste-te la preferintele membrilor familiei sau prietenilor si fa-le o surpriza cat mai frumoasa!

Sarbatori fericite!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri