Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Dragoste – Traiesc pasiuni devoratoare pe care se straduiesc sa si le stapaneasca. Pot darui mult in dragoste, insa cer la fel de mult. Dilema lor este echilibrarea setei de absolut cu comprmisul necesar mentinerii cuplului de care au atat de mult nevoie.

Organizatorii – nascuti in ziua de 27

Personalitate – Deschisi la minte, dinamici, entuziasti si idealisti, au darul de a-i inspira si organiza pe cei din jur. Sunt autoritari fara sa fie duri. Au talente multiple. Ii intalnim in mediul cultural, stiintific, politic, artistic. Sunt performanti in comunicare, relationeaza usor, iubesc calatoriile. Au simt social. Cu cat fac mai mult pentru ceilalti, cu atat vor primi mai mult in schimb.

Dragoste – Fascineaza prin tinuta si carisma. Poarta inconstient in minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap in calea implinirii lor afective.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Asociatii – nascuti in ziua de 28

Personalitate – Plini de initiativa si manati de dorinta de a se impune, cei nascuti la aceasta data au mare succes in asocieri, si nu singuri. Au o fire puternica, dar contradictorie. Cooperanti si totodata independenti, se simt in largul lot cand au libertate de miscare, insa au nevoie de incurajari pentru a reusi. Sunt, prin excelenta, niste initiatori si le trebuie cineva care sa finalizeze ceea ce ei incep. Vad bine in perspectiva.

Dragoste – Pasionali, plini de erotism si magnetism sexual. Insetati de iubire, rareori au insa rabdare sa construiasca o relatie stabila. Destin amoros framantat.

Vizionarii – nascuti in ziua de 29

Personalitate – Personaje cu totul speciale, cei nascuti pe 29 se bucura de instincte si intuitii iesite din comun. Sunt vizionari, detesta banalitatea si au teluri inalte si proiecte ambitioase. Pot face multe lucruri in viata, insa le trebuie hrana pentru spirit. Se disting intotdeauna prin ceva si au mare nevoie de atentie. Adesea, la maturitate, intampina frustrari sau provocari.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează

Dragoste – Au emotii navalnice si nevoi afective uriase. Relatia de cuplu este o zona fragila in care nu fac cele mai fericite alegeri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri