Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Business men-ii – nascuti in ziua de 8

Personalitate – Avand o personalitate ambitioasa si plina de forta, cei nascuti pe data de 8 detesta mediocritatea. Nu se tem de nimic, sunt competitivi, au initiativa, putere de munca si talent organizatoric. Isi folosesc inzestrarea nativa pentru a porni pe cont propriu, de a fauri si dezvolta, de cele mai multe ori, rezultate spectaculoase. Au simtul banului. Asocierile le lasa adesea un gust amar.

Dragoste – Pentru ei, pasiunea este la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se inflacareaza repede, se daruiesc total, dar le trece repede. Magnetici si fascinanti, cuceresc fara efort.

Idealistii – nascuti in ziua de 9

Personalitate – Dotati cu marinimie si mult idealism, cei nascuti pe 9 par sa fie destinati unor cauze nobile. Sunt altruisti, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici si eficienti. Joaca deseori un rol important in societate si se implica in actiuni umanitare sau progresiste. Imaginatia, inspiratia si talentul ii imping frecvent spre sfera artistica. Sunt extravaganti, rebeli si aventurosi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Dragoste – Cei de sex opus ii gasesc seducatori si fascinanti. Cuceresc usor, insa sufera deziluzii tocmai din cauza naivitatii lor. In ciuda firii contradictorii, isi iubesc sincer familia si au o relatie speciala cu copiii.

Ambitiosii – nascuti in ziua de 10

Personalitate – Avand o mentalitate de invingatori, cei nascuti pe 10 isi croiesc usor drumul in viata, fara sa aiba nevoie de sprijin. Sunt puternici, dinamici, siguri pe ei si foarte ambitiosi. Sunt inventivi si poseda abilitati strategice si manageriale. Raspund prompt la provocari. In general, ajung oameni de succes. Pretuiesc prietenia si o cinstesc prin loialitate si devotament.

Dragoste – Traiesc iubiri intense, iar faptul ca sunt eleganti le sporeste farmecul. Le place sa cucereasca, dar trebuie permanent stimulati, caci altfel se plictisesc.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Inspiratii – nascuti in ziua de 11

Personalitate – Cei nascuti in aceasta zi se disting prin insusiri aparte: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie. Sunt niste idealisti cu un destin deseori special, calauzit de puterea convingerilor si marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelatie sau de chemarea unei misiuni. Au forta morala, sunt intelepti si diplomati. Le place studiul. Pot avea o perceptie ascutita, pana la aparitia unor manifestari parapsihice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri