Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Liderii – nascuti in ziua de 1

Personalitate – Majoritatea celor nascuti pe 1 au o fire puternica si independenta, spirit de initiativa si organizare si calitati de lider. Poseda o gandire rapida si foarte inventiva. Sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Nu le place sa li se dicteze ce sa faca si au oroare de rutina. Curajosi, loiali si idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Detin minunatul dar de a-i motiva pe cei din jur.

Dragoste – Sunt pasionali si inclinati catre extreme. Se aprind rapid, fiind predispusi la iubiri fulgeratoare. Le place sa cucereasca si au un magnetism si o sexualitate pline de forta.

Cooperantii – nascuti in ziua de 2

Personalitate – Pasnici si prietenosi, cei nascuti pe data de 2 depind mult de anturaj si de mediu. Sunt sensibili, afectuosi si au nevoie de atentie constanta. Cauta armonia si siguranta. Diplomatia este una dintre calitatile lor de baza. Sunt buni mediatori si colaboratori. Au intuitii excelente si abilitati psihologice. Iubesc frumosul, au gusturi rafinate si adesea detin talente artistice. Atenti la detaliu si perseverenti, le este mai la indemana sa definitiveze un proiect, decat sa il initieze. Nu le place sa iasa in fata, preferand planul secund.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Dragoste – Sunt romantici, tandri si sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonari succesive si sunt profunde si discrete.

Imaginativii – nascuti in ziua de 3

Personalitate – Inspirati, plini de vitalitate, sociabili, veseli si entuziasti, cei nascuti in ziua de 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile, mai ales in dragoste si in arta. Au carisma, gratie, stralucire si sunt imaginativi, cu un ascutit simt al culorii, scenei, micului si marelui ecran. Scriu frumos si sunt buni comunicatori, descurcandu-se minunat in negocieri si vanzari. Inteligenta spontana e dublata de o mare sete de cunoastere.

Dragoste – Reactioneaza viu la stimulii erotici, sunt afectuosi, atragatori si extrem de placuti de sexul opus. Se poate sa caute ceva mai multa vreme partenerul potrivit, dar cand il gasesc devin extrem de devotati.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Constiinciosii – nascuti in ziua de 4

Personalitate – Disciplinati si responsabili, cei nascuti pe 4 isi iau sarcinile in serios nu numai in profesie, dar si in viata personala. Sunt oameni cu principii si simt moral. Iubesc munca si dau dovada de metoda, precizie si disciplina. Foarte realisti, trebuie sa vada inainte sa creada, doresc sa fie pusi in fata unor situatii clare si construiesc doar pe teren verificat si solid. Sunt rezervati si mandri, insa au intelegere pentru ceilalti, carora le inspira incredere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri