Iata care sunt in conceptia lui Edwene Gaine cele patru legi de natura spirituala menite sa ne aduca prosperitatea si implinirea.

Iata care sunt in conceptia lui Edwene Gaine, autoarea cartii ““The Four Spiritual Laws of Prosperity, A Simple Guide to Unlimited Abundance” cele patru legi de natura spirituala menite sa ne aduca prosperitatea interioara, dar si materiala. “The Four Spiritual Laws of Prosperity” este o carte motivationala extraordinara care ne invata cum sa plecam de langa vinovatie, critici, greseli sau alte comportamente negative, atingand astfel bunastarea spirituala si materiala.

Legea nr. 1: Daruieste 10% din ceea ce obtii

Daruieste 10% din ceea ce castigi… Suna absurd si aberant in timpurile materialiste pe care le traim, in conditiile in care ceea ce castigam pare a nu fi niciodata suficient, in conditiile in care ne domina teama de a pierde chiar si putinul pe care il avem. A darui insa o zecime din veniturile tale, indiferent de valoarea lor, unei surse din care te hranesti spiritual (un prieten, o persoana, o institutie caritabila, un loc, un parc national, o biserica sau templu, etc) poate reprezenta un pas important in atingerea prosperitatii, afirma Edwene Gaine.

Poti numi hrana spirituala toate acele lucruri care iti incanta inima si o fac fericita, care iti starnesc inspiratia, de la care ai de invatat, care nu te lasa sa uiti cine esti tu cu adevarat. Aceste lucruri merita sa fie recompensate pentru ceea ce iti ofera…

Daruirea, chiar si in conditiile in care te confrunti cu o situatie financiara precara, este o modalitate de a intorce roata norocului asupra ta, ne explica autoarea. Daruim multumind Creatorului pentru ceea ce avem. Daruim si o sa primim in schimb. Autoarea ne sfatuieste sa punem pe primul plan in finantele noastre divinitatea. Divinitatea este sursa prosperitatii noastre. Ceea ce primim si facem, modalitatea in care suntem rasplatiti pentru eforturile noastre sunt doar canale prin care ni se daruieste din binele pe care l-am daruit la randul nostru.


Legea nr. 2 : Stabileste obiective precise

A stabili obiective clare, precise, posibile, a le enunta si a actiona in conformitate cu ele, spune Edwene Gaine, da posibilitatea universului sa emita ceea ce ii cer. O cerere clara adresata universului va atrage dupa sine implinirea corecta si concreta a cererii respective. Nu exista scuze pentru a atinge prosperitatea si implinirea, este de parere autoarea si fiecare dintre noi ne suntem datori sa o atingem. Prosperitatea nu tine cont de varsta, de sex, de statutul civil, de nationalitate, de kilogramele in plus sau minus, de cat de fericit sau nefericit esti. Legea atractiei va incepe sa lucreza inca din momentul in care devii sigura de ceea ce isi doresti si de ceea ce te-ar face fericita cu adevarat…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri