Dupa mai bine de 350 de ani, o fata din popor se casatoreste cu un succesor la tronul Marii Britanii. In anul 1660, Anne Hyde s-a castaorit cu Ducele de York, devenit mai tarziu James al II-lea. In data de 29 aprilie 2011, Kate Middleton se va casatori cu Printul William de Wales, al doilea succesor la tronul Marii Britanii.

Tanara care va intra curand in familia regala, este fiica unor imbogatiti englezi din clasa de mijloc. Kate Middleton, de 28 de ani a trait in micul orasel Bucklebury, aflat la 45 de mile de Londra, ea fiind unul dintre cei trei copii ai familiei Middleton. A studiat Istoria Artei la prestigiosul Colegiu Marlborough, pentru ca mai apoi sa isi obtina licenta in acelasi domeniu, la Universitatea St. Andrew. Universitatea este locul unde l-a intalnit pe Printul William, cel mai mare fiu al Printului Charles si al Printesei Diana, atunci in varsta de 19 ani. Cei doi studenti au fost foarte apropiati, locuiind impreuna cu alti doi colegi, pe perioada studentiei.

Statutul lor de cuplu a fost facut public in Martie 2004, atunci cand au fost fotografiati impreuna in statiunea suedeza de ski, Klosters. Acea fotografie a insemnat inceputul unei relatii tumultoase intre Middleton si paparazzi. Tabloidele devenisera brusc foarte interesate de “fata care ar putea deveni regina”. Fotograful The Sun, Arthur Edwards, povesteste cum fata se afla in permanenta fuga de paparazzi: “Se oprise la semfor iar ei o fotografiau de pe motociclete. Iesise la cumparaturi si s-au dus in magazine dupa ea. Foloseste foarte mult mijloacele de transport in comun – sau cel putin le folosea – iar ei sa catarau pe autobuze si soferul era nevoit sa ii dea jos”, povesteste Edwards, citat de CNN.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Prima plangere pe care au facut-o avocatii lui Kate in legatura cu intruziunea presei in viata tinerei, a fost in anul 2005 cand, de ziua ei, ziaristii se asteptau ca Printul William sa o ceara de sotie, conform unor zvonuri. Totusi, cererea in casatorie nu a mai avut loc. Insa paparazzi au fost din nou incitati de anuntul ca dupa patru ani de relatie, cei doi vor sa se desparta in mod amical. 

Apoi s-a comentat ca despartirea s-a datorat "diferentelor de clasa" dintre print si iubita lui ce face parte din randurile "paturii de mijloc". Mama lui Kate este fosta stewardesa iar tatal ei a lucrat ca pilot pana sa puna bazele unei afaceri cu obiecte pentru petreceri care i-a imbogatit. Kate este cea mai in varsta dintre cei trei copii ai familiei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri