In multe dintre putinele mele peripluri am intalnite fantani inzestrate cu darul de a face dorintele sa se implineasca. Cu speranta in suflet, iti scotoceai buzunarele, aruncai un banut si o data cu el eliberai o dorinta.
In multe dintre putinele mele peripluri am intalnite fantani inzestrate cu darul de a face dorintele sa se implineasca. Cu speranta in suflet, iti scotoceai buzunarele, aruncai un banut si o data cu el eliberai o dorinta. Unii constienti probabil ca dorintele lor sunt cam numeroase, aruncau direct bancnote, de parca fantana magica ar fi putut fi mituita. Mi-am pus si eu dorinte si am plecat mai bucuroasa, pentru ca acum nu mai eram eu singura responsabila de indeplinirea lor. Am cautat uneori conjuncturi norocoase prin horoscoape mai mult sau mai putin dubioase, am crezut ca mi-am intalnit marea iubirea pe 30 septembrie pentru ca Sara Freder imi spusese ca asa se va intampla (plus sau minus patru zile). In realitate, am trait cea mai frumoasa amagire si cea mai gogonata minciuna. Dorintele noastre ne apartin si nimeni nu are indatorirea sa ni le indeplineasca.
Oportunitatile, sansa, norocul, toate depind de noi. Nu, nu este indeajuns sa visam la schimbare pentru ca ea sa se produca. Suntem responsabili pentru tot ceea ce se petrece in viata noastra, pentru toate oportunitatile pe care le maximizam, pentru toate oportunitatile pe care le lasam sa treaca.
Fiecare are visuri marete, fiecare isi doreste sa intalneasca marea iubire, sa urce rapid pe scara profesionala, sa fie recunoscut. Putini insa reusesc, pentru ca in viata, ca si in razboi, exista invingatori si invinsi. Unii isi implinesc toate dorintele, altii doar cateva, altii niciuna. Unii fac imposibilul doar pentru a isi urma visele - Beethoven a compus simfonii celebre chiar si atunci cand auzul il lasase -, altii nu fac nici macar posibilul.
Daca iti doresti cu adevarat ceva, atunci fa tot posibilul sa reusesti. Gandeste-te la toti pasii mici pe care trebuie sa ii faci pentru a marele vis, stabileste-ti obiective pe termen scurt, mediu si lung. Imagineaza-ti fiecare etapa pe care trebuie sa o parcurgi. Nu te imagina doar in clipa in care dorinta ti-a fost deja indeplinita. Este in zadar.
Tine minte ca singurul lucru pe care il poti schimba este propria persoana. Nu, nu trebuie sa devii altcineva pentru a reusi, dar de cele mai multe ori, calea catre reusita este pavata cu dezvoltarea abilitatilor avute si extirparea defectelor care te trag inapoi. Nu inseamna sa renunti la propria persoana, ci sa devii persoana pe care o admiri.
Peste cateva zile sau cateva saptamani, inainte sa pasim in 2008 iti vei pune o serie de dorinte. Este momentul sa visezi si sa descoperi in tine mijloacele necesare pentru a forta dorintele sa se implineasca. Depinde doar de tine...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri