Esti Razboinica Experimentala? Preoteasa Sacrului? Zeita Erosului? Sau apartii arhetipului Reginei? Afla si tu carui arhetip psiho-spiritual feminin ii apartii si care sunt trasaturile pe care arhetipul predominant le imprima personalitatii tale:

Fiecare persoana in parte este speciala si ocupa un rol special in univers. Cu toate acestea, fiecare persoana in parte este supusa unui model universal de comportament cunoscut sub denumirea de arhetip. Esenta feminina comprima mai multe tipuri de energii arhetipale care ghideaza constiinta, maniera de a fi, intelectul, etc. In psihicul, simtirea si sufletul feminin exista mai multe arhetipuri care influenteaza evolutia. Fiecare fiinta de sex feminin are o legatura aparte cu arhetipurile initiale, aceste arhetipuri imprimand personalitatii anumitetrasaturi. Iata care sunt principalele arhetipuri feminine si cum se caracterizeaza acestea:

Arhetipul Eroinei (Razboinica Experimentala)


Focul este un element ce tradeaza cel mai bine esenta Arhetipului Eroinei. Focul aduce iubirea la un alt nivel de intensitate, unul pasional, plin de viata, impulsiv, nestavilit. Focul arde, purifica, creeaza din nou, sub un alt aspect. Femeia care simbolizeaza arhetipul Eroinei este interesata de toate tipuri de contact senzorial sau prin intermediul simturilor. Ii place sa experimenteze lumea si viata si toata splendoarea ei. Ea este cea care initiaza experiente, are curaj si indrazneala, este vioaie si exuberanta, iubeste aventura si este atasata de riscuri. Eroina indeamna totodata la cunoasterea de sine, la exploatarea maxima a potentialitatii si a tuturor calitatilor personale. Eroina daruieste celorlalti, insa constientizeaza ca isi este datoare siesi sa nu incalce principiile personale pentru nimic in lume. Arhetipul Eroinei (al Razboinicei sacre) simbolizeaza evolutie, respect, responsabilitate, tacere, corectitudine, determinare si intransigenta. Odata ce si-a ales drumul pe care trebuie sa mearga, Razboinica sacra nu se abate de la el. (FOTO: Wikipedia)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri

Arhetipul Initiatoarei (Preoteasa Sacrului)

Aerul este elementul care simbolizeaza deopotriva eterul, fortele invizibile care ne ghideaza vietile, zborul spre interior. Femeile in a caror personalitate predomina arhetipul Initiatoarei sunt inclinate catre cunoastere, indiferent de formele sub care se poate manifesta cunoasterea. Initiatoarele sunt atrase de latura mistica a vietii, sunt preocupate sa rezolve misterele, sa patrunda in esenta lucrurilor, sa atinga iluminarea si pacea suprema. Initiatoarele sunt constiente de valoarea puternica a mentalului si a spiritului, posedand o inteligenta deosebita. Initiatoarele cred in puterea spiritului si in superioritatea acestuia asupra fizicului. Percep si vad prin intermediul gandirii, al simturilor extrasenzoriale. Constientizeaza si sesizeaza cu usurinta starile emotionale ale celor din jur. Au o intuitie fantastica si sunt capabile sa vada dincolo de aparente si suprafetele superficiale ale lucrurilor. Atractia pe care aceste femei o exercita asupra barbatilor este mai mult de ordin intelectual. Initiatoarele sunt puternice prin intelectul lor si din acest punct de vedere pot domina barbatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri