Afla care sunt, in conceptia 'poetului-profet al medicinii contemporane', cele sapte legi de natura spirituala care pot atrage asupra ta binele, implinirea, prosperitatea si succesul.

"Norocul nu este altceva decat momentul in care starea de deschidere interioara si ocazia se intalnesc fata in fata..." (Deepak Chopra)

In spiritualitatea contemporana, Deepak Chopra, “poetul-profet al medicinii contemporane” (revista Time) este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Chopra este considerat a fi una din personalitatile marcante ale secolului XX. Autor a peste 25 de carti, Deepak Chopra s-a dedicat cercetarii medicinii holiste si vindecarii prin metode naturiste si ayurvedice, dar si studierii anumitor aspecte ale spiritualitatii. Chopra acorda o atentie deosebita dezvoltarii personale si spirituale, iar cartea sa “Cele sapte legi spirituale ale succesului” este cu adevarat o carte revelatoare.

Cele sapte legi spirituale ale succesului propuse de Chopra pot fi considerate adevarate Legi-sacre ale Fiintei umane, ale Vietii, dar si ale Universului. Autorul este de parere ca succesul, implinirea si prosperitatea in viata se pot atinge pe cale spirituala. Raportandu-ne existenta si viata la aceste legi, putem ajunge sa ne descoperim pe noi insine, sa evoluam in directia in care ne dorim, sa ne atingem telurile. V-am pregatit o mica prezentare a celor sapte legi spirituale asa cum apar ele definite si explicate in cartea mentionata mai sus. Pentru o intelegere mai aprofundata insa, va recomandam insa calduros sa cititi cartea mentionata:

Legea 1: LEGEA POTENTIALITATII PURE (LEGEA UNITATII)

“In stare esentiala, noi suntem constiinta pura. Constiinta pura este esenta noastra spirituala."

Universul nu iti refuza nimic. Totul este posibil. Totul devine posibil in momentul in care stii ce-i ceri, in momentul in care stii ce-ti ceri. Poti fi liber, implinit.

Actiunile tale pot deveni manifestari a ceea ce iti doresti In momentul in care ajungi sa te cunosti cu adevarat, in momentul in care afli cine esti cu adevarat, ce iti doresti si care sunt dorintele tale, vei reusi sa te conectezi la acea forta care guverneaza universul. In momentul in care intelegi ca eul tau este creator si ca detine potentialitatea, vei reusi sa atingi ceea ce isi doresti. Interiorul iti releva ce trebuie sa faci in exterior. In momentul in care inveti sa iti adresezi intrebarile potrivite, vei primi si raspunsurile potrivite. Nu ar trebui sa te miri. Cele mai eficiente solutii, idei si rezolvari sunt cele din interior. In momentul in care ajungi sa te descoperi pe tine, te vei conecta la univers si la resursele universului. Atunci mintea trebuie sa fie deschisa pentru a primi ceea ce universul are si poate sa ii ofere. Putem aplica aceasta lege, spune Deepak Chopra, prin rugaciune, prin meditatie, prin conectarea la natura, prin introspectie. Evita sa judeci si foloseste-te de tacere. Cunoasterea de sine poate incepe cu privitul unui copac in floare…

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri