In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac autohton, produs al unei civilizatii milenare, sub o forma succinta, dar si cuprinzatoare in acelasi timp.

Vulturul (21 – 20 ianuarie)
Tarie de caracter, tenacitate, forta de persuasiune – iata principalele caracteristici ale vulturului, sustinute pe un plan mai profund de noblete sufleteasca si de constiinta clara si exacta a propriei valori.

Caleasca (31 ianuarie – 9 februarie)
In permanenta zbuciumat, cu un neastampar in a actiona mereu in propriul interes, se va avanta in intreprinderi de pionierat. Este, cu toate framantarile sale, dotat cu o gandire lucida.

Apa (10 – 19 februarie)
Fire greu de categorisit, foarte mandra si foarte temerara. O poti jigni grav contestandu-i aceasta ultima calitate pe care o afiseaza in permanenta. Are pretentia de a i se asculta povetele, altfel devine irascibila.

Perla (20 februarie – 1 martie)
Aparentele dure cu care se inconjoara sunt inselatoare, nativul avand in realitate nevoie de afectiune, tandrete si armonie. Gama lui de sentimente este foarte variata si nuantata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Corabia (2 – 10 martie)
Fire nepasatoare (chiar daca nu pare) si uneori fara scrupule. Arata bine, e impunatoare si multumita acestor doua calitati fizico-psihice va atrage multi reprezentanti ai sexului opus si va incerca sa-si domine anturajul.

Yoghinul (11 – 20 martie)
Nu prea are un scop clar in viata, e sters, retras si straniu. Ii place sa sufere si sa se observe in aceasta ipostaza.

Foto main: Sonja Pieper


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri