Numarul Echilibrului iti poate fi de ajutor atunci cand traversezi o etapa dificila a vietii tale, cand te afli intr-o incurcatura, cand treci printr-un moment critic sau te confrunti cu anumite probleme, obstacole si piedici. Numarul Echilibrului iti poate da un indiciu asupra celei mai potrivite modalitati de a trata sau intampina o problema.

CIFRA ECHILIBRULUI 5 - Situatiile dificile ale vietii te destabilizeaza usor si te impiedica sa pierzi viziunea de ansamblu a problemei. Iti pierzi concentrarea si te abati de la miezul problemei. Incerci sa tragi de timp, sperand ca astfel poate, poate… Ai tendinta de a amana rezolvarea problemelor, asteptandu-te ca altii sa le solutionezi inaintea ta. Actionezi de multe ori atunci cand este prea tarziu, gasindu-ti refugiu in lucruri nocive (fumat, alcool, etc). Nu te ajuti cu nimic daca amani problemele, sperand ca odata cu timpul sa se rezolve de la sine.

CIFRA ECHILIBRULUI 6 – Ai face orice pentru a nu-ti asuma responsabilitatea unei probleme. Ai tendinta de a te eschiva in fata problemelor si de a cauta consolarea imediata in ceilalti si in ajutorul pe care acestia il pot oferi. Nu tratezi chestiunea in mod direct, fatis, spunand clar lucrurilor pe nume. Problemele sunt o sursa de neliniste pentru tine, o sursa constanta de presiune in fata careia te simti neputincios. Trebuie sa intelegi ca esti un pion important in clarificarea problemei si ca puterea se afla in mainile tale.

CIFRA ECHILIBRULUI 7 – Raspunsul la problemele tale nu vine niciodata singur si nici nu pica din cer. Incearca sa renunti la pasivitatea ta. Implica-te in problemele tale. Ai tendinta de a le inrautati si amplifica gravitatea prin indiferenta si lipsa ta de implicare. Trage aer in piept, aduna, imparte, fa socoteli, vezi ce este bine, ce este rau, ce poate fi solutionat, ce nu poate fi solutionat. Nu-ti ascunde capul in pamant afirmand ca tie iti este frica. Tuturor ne este frica. Important este insa sa-ti depasesti temerile si indoielile.

CIFRA ECHILIBRULUI 8 – Forta este intr-adevar de partea ta. Esti puternica. Esti genul de persoana care reuseste intotdeauna sa iasa cu fruntea sus dintr-o problema indiferent de cat de dificila ar fi aceasta. Ai insa o atitudine superficiala si egoista in fata problemelor dificile cu care te confrunti. Nu doar ca nu accepti ajutorul celor din jur, dar nici nu concepi ca solutiile oferite de ei ar putea fi mai eficiente decat cele proprii. Tratezi problemele de sus ca si cum singurele solutii viabile pot veni doar dinspre tine. Ai tendinta de a fi manipulativ si de a-i forta pe ceilalti in a-ti accepta solutiile. Accepta si ideile celorlalti si actioneaza nu doar inspre binele personal, ci inspre binele general.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri