4 Februarie 2011 publicat în Lifestyle 1823 share-uri

Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul tau numerologic, in ziua de nastere.

De multe ori eforturile lor raman nerecompensate. De aceea, risca sa pice in pericolul negativismului si al delasarii. De multe ori renunta sa mai depuna eforturi pornind de la premisa ca oricum sansele lor de izbanda sunt minime, iar eforturile lor neapreciate. Aceste persoane trebuie sa persevereze, sa invete sa se concentreze intr-o directie. Sa-si canalizeze toate energiile si eforturile inspre acea directie. Trebuie sa invete sa nu mai renunte. Succesul si implinirea vor veni prin transformarea energiilor negative in efort, seriozitate, responsabilitate si maturitate, renuntarea la superficialitate si negativism.

Datoria karmica 14 – 14 este o datorie karmica destul de grea care trebuie la randul sau “arsa” pentru a-ti putea gasi echilibrul. De unde provine aceasta datorie? Se poate ca in trecut sa-ti fi castigat libertatea sau anumite drepturi calcand in picioare libertatea sau drepturile altor persoane. Se poate sa fi abuzat de anumite persoane sau sa fi comis nedreptati impotriva lor, sa fi manifestat cruzime si lipsa de mila. Se poate sa fi efectuat anumite activitati, fizice, intelectuale sau de orice alt fel, care, contrar asteptarilor proprii, s-au dovedit a fi autodistructive. Se poate ca prin intermediul acestor activitati negative sa fi pus piedici in evolutia ta spirituala. Se poate sa fi fost prea interesat de satisfacerea placerilor si a simturilor fizice incat ai omis latura spirituala. In numerologie, 14 este considerat a fi numarul experientei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Persoanele care au aceasta datorie karmica sunt inclinate catre dependente de orice fel, fie ele fizice, fiziologice sau emotionale. Aceste persoane vor intampina probleme in relatiile lor de iubire. Vor avea tendinta de a se agata de partenerul lor de viata. Neprevazutul joaca si el un rol important in invatarea lectiilor. Mereu vor aparea circumstante nedorite, evenimente sau intamplari care le dau existenta peste cap.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri