Barbatii Alpha sunt puternici, aratosi, au succes, sunt admirati si apreciati de toata lumea. Exista si o femeie alpha? Cine este ea? Femeile beta si unii barbati nu ii inteleg felul de a fi si nu se feresc a o numi cu invidie tarfa sau femeie usoara. Ceea ce este cert este ca o astfel de femeie poate sa obtina absolut orice isi propune, pentru ca ii place sa fie mereu in top si sa domine.

Femeia Alpha domina in grupul ei de femei. Se intalneste cu oricat de multi barbati vrea. Este puternica si increzatoare, de multe ori este ocupata cu munca ei. Este de obicei sarcastica pentru ca stie foarte bine ce putere are asupra celorlalti. Este foarte inteligenta si ii place sa se preocupe de probleme intelectuale. Ea este femeia care intelege cel mai bine ce beneficii ii aduce o fusta mini. Ea intelege puterea unui look sexy, pe care nu se teme sa il afiseze ori de cate ori vrea sa isi atinga un scop. In dragoste, o femeie alpha prefera pasiunea si nu prea pune pret pe romantism.

Femeia alpha ne intriga, de aceea, presa si literatura de specialitate ii dedica multe randuri. Mi-a atras insa atentia confesiunea unui barbat, pe care el a impartasit-o pe site-ul cunoscutei realizatoare TV, Oprah Winfrey.

“S-a intamplat sa dau peste o conversatie ieri, pe canalul lui Oprah, unde se dezbatea subiectul <<femeii Alpha>>. Mi s-a parut un subiect foarte interesant si erau multi barbati care sunau, povestind despre femeile alpha din vietile lor. In acel moment chiar am simtit instant ca am gasit raspunsul la problemele mele de acasa! Sunt in floarea tineretii. Am peste 30 de ani si sunt casatorit cu o femeie alpha. Este o femeie puternica, are foarte mult succes, este geniala si foarte echilibrata. Totusi, orice incercare de a pune la indoiala ceva din ceea ce face se termina cu un conflict si incerc sa tin astfel de iesiri cat mai in frau, mai ales de cand avem doi copii mici. Nu cred ca certurile constante ar fi un bun mediu de crestere pentru ei. Chiar daca sunt extrem de provocatoare, femeile Alpha starnesc conflicte MAJORE. La un moment dat am intrebat-o daca ea chiar uraste barbatii, ceea ce nu a fost o idee prea buna. Totusi am ajuns in acest punct in care chiar cred asta”…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Deci, ideea titlului, care face trimitere la piesa lui Edward Abee "Who’s afraid of Virginia Woolf", in care se vorbeste despre o problema de cuplu, nu este chiar o intamplare. Mai mult chiar, daca ne gandim la Virginia Woolf insasi, vom ajunge probabil la concluzia ca ea a fost o veritabila femeie alpha. Iar caracterul ei incredibil care deborda de genialitate si dorinta de afirmare a reusit sa depaseasca toate barierele timpului. Pe cat de mult sunt admirate, femeile alpha ne domina, ne intriga, starnesc invidie si resentimente fiindca sunt foarte puternice!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri