28 Ianuarie 2011 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Tu ce fel de personalitate ai in casnicie? Ce fel de sotie si partenera de viata esti/ vei fi? Afla ce iti revela cifrele si ziua in care te-ai nascut!

Tu ce fel de personalitate ai in casnicie? Ce fel de sotie si partenera de viata esti/ vei fi? Afla ce iti revela cifrele si ziua in care te-ai nascut!

Daca esti nascuta pe 1, 10, 19 sau 28 – Esti o persoana sigura pe ea, hotarata, cu o personalitate puternica. Te adaptezi cu usurinta imprejurarilor si reusesti sa te impui indiferent de situatie. Esti orgolioasa si mandra, ai prestanta si demnitate si reusesti cu usurinta sa captezi atentia si interesul celor din jur. Ai tendinta de a-i controla pe ceilalti si uneori chiar si pe sotul tau. Accepti cu greu o decizie daca aceasta contravine principiilor tale pentru ca esti acel tip de persoana care accepta cu greu sa fie condusa de altcineva. Te simti in siguranta intr-o casnicie daca sotul tau are o personalitate la fel de puternica ca a ta (sau chiar mai puternica) si daca reuseste sa-ti imblanzeasca spiritul rebel. Ca sotie, esti extrem de devotata intereselor familiei tale. Esti dispusa sa mergi pana la capatul pamantului pentru a-i face pe cei dragi fericiti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Daca esti nascuta pe 2, 11, 20 sau 29 - Persoanele nascute intr-una din aceste zile ale lunii sunt persoane pline de afectiune si intelegere, dispuse sa faca sacrificii si compromisuri pentru fericirea celui pe care il iubesc. Au tendinta de a veni dependente emotional de partenerul lor de viata. Sunt loiale si fidele, dedicandu-si bucuroase viata celui iubit. Sunt iubitoare ale frumosului si adora sa decoreze si sa vina cu inovatii legate de stilul de amenajare al locuintei. Au nevoie constant de dovezi si gesturi de afectiune. Sotii acestora trebuie sa le arate ca le onoreaza sentimentele si ca tin cont de ele. Persoanele nascute in martie mai ales sunt inclinate catre confort si indolenta. In ciuda caracterului lor pasnic, pot avea schimbari de dispozitie bruste, izbucniri nervoase si isi pot schimba cu usurinta deciziile. Pot fi extrem de incapatanate uneori.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Daca esti nascuta pe 3, 12, 21 sau 30 – Daca esti nascuta intr-una din aceste zile trebuie sa stii ca personalitatea ta se afla sub influenta pozitiva a planetei Jupiter. Iti place curatenia si iti place sentimentul de a detine controlul asupra celorlalti. Esti o fire sociabila, pragmatica si realista, iubesti diversitatea, iti place sa fii inconjurata de oameni interesanti, iti place sa fii activa si sa ai in permanenta o ocupatie. Viata sociala zgomotoasa ti se pare uneori mai atragatoare decat viata de familie linistite. Nu accepti ca a ta casnicie sa fie una monotona si banala. Vrei sa fie vie, antrenanta, plina de pasiune, aducatoare de placeri fizice, presarata cu certuri si conflicte. Nu esti croita pentru a trai mult timp in liniste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri