Pentru a te impune, pentu a fi autoritara, nu trebuie sa uiti sa fii femininaP.
Ti se mai intampla sa ai unele gesturi nepotrivite sau care sa dea impresia ca te comporti ca un barbat. Pentru a te impune, pentu a fi autoritara, nu trebuie sa uiti sa fii feminina.

Bineinteles modul in care se comporta cineva depinde enorm de mult de situatie si educatie.

Iata cateva reguli de care poti tine seama:

Cand mergi pe strada trebuie sa ai grija sa nu ti miste corpul in asa fel incat sa se onduleze prea mult si capul sa-l tii drept cu barbia inainte. Incearca sa nu mergi aplecata cu privirea spre pamant.

Nu tine bratele intepenite intr-o pozitie si nu le incrucisa la piept. Prin fiecare miscare e important sa arati eleganta din partea ta.

Evita sa ai un ritm rapid cand mergi pe strada pentru ca acesta nu face altceva decat sa-ti deregleze miscarile corpului.

Nu gesticula prea mult dar nici nu sta precum o statuie. Poti avea gesturi gratioase care sa-ti puna in valoare corpul.

Daca te afli la un moment dat intr-o situatie in care nu ai ce face cu mainile nu este indicat sa te joci cu hartii sau sa sa invarti un pix. Este mult mai elegant daca iti pui mainile usor incrucisate pe genunchi.

Daca mergi la o petrecere, nu exagera cu bautura, nu este deloc feminin sa vii pe doua carari acasa sau in cel mai rau caz, sa vomiti langa partener.

Nu fuma mergand pe strada, pentru o femeie este un gest care ar trebui sa fie de neimaginat.

In cazul unui moment tensionant cu partenerul nu te certa in public sau la o petrecere, mult mai diplomat este sa va rezolvati problemele in particular.

Nu vorbi vulgar, controleaza-te. A injura este total nepotrivit pentru o femeie (este valabil si pentru momentele cand esti la volan sau vreun barbat iti vorbeste urat, chiar nu este cazul sa-i arati ca esti exact ca el).

In public, evita pe cat posibil sa:

- te scarpini in cap
- sa-ti asezi obsesiv fusta
- sa razi mult prea zgomotos
- sa-ti aranjezi excesiv de mult parul
- sa-ti rozi unghiile

Nu vorbi prea repede astfel incat ceilalti din jur sa se chinuie sa inteleaga ce ai spus.

Fii simpla si naturala. Nu-ti pune o masca in speranta ca vei fi mai apreciata. Nu te poti preface la nesfarsit.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri