14 Ianuarie 2011 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Aura este omniprezenta. Ne urmeaza oriunde ne-am duce. Se schimba cu pas pe care il facem, cu fiecare activitate in care ne lasam antrenati, cu fiecare actiune pe care o intreprindem, cu fiecare gand pe care il initiem. Iar tot ceea ce simtim transmitem aurei mai departe

Corpul eteric – In acest strat de energie sunt incluse emotiile si reactiile afective legate de propriul eu si propria identitate, de stima, acceptarea si respectul de sine, de gradul de iubire fata de sine.

Corpul vital – In corpul vital sunt incluse ratiunea si capacitatea de a gandi si intelege situatiile si imprejurarile intr-un maniera limpede, logica, transparenta.

Corpul emotional (astral) – Conditia stratului emotional este cea care ne revela relatiile cu ceilalti si are in vedere iubirea si interactiunea cu prietenii, cu familia. Corpul emotional este cel care este interpretat adesea drept “aura iubirii”. Energia emotionala este cea care ne ghideaza in alegerile noastre emotionale, determinand speranta, ura, teama, frica, iubire. Acest strat este alcatuit din fluctuatii de culori.

Corpul mental inferior –se refera la vointa divina si capacitatea individuala de a urma vointa universala, de a se alia acesteia. Corpul mental poate fi observat in zona capului si a umerilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri

Corpul mental superior – se refera la exaltarea spirituala.

Corpul spiritual (intuitiv) – este strans legat de sentimentul de pace, de impacare cu sine si cu cei din jur, cu universul inconjurator. Corpul intuitiv inseamna conectarea la intelepciunea si energia universala si divina, inseamna seninatate, pace interioara.

Despre culorile aurei si semnificatiile generale ale acestora, despre semnificatiile culorilor din “aura iubirii” (corpul emotional), despre felul in care poate fi citita aura energetica umana, dar si despre exercitiul pe care l-am putea face pentru a vedea cu ochiul mintii aura unei persoane vom discuta intr-un articol viitor.

Image main Okan Caliskan /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri