Pork delice, Rulouri de somon cu creveti, Supa-crema de sampanie pentru Revelion, Tort Elegance, Friptura de porc cu varza de Bruxelles, Portocale umplute, Rulouri meridionale din muschiulet de vita, Salata de peste afumat, Iepure cu curry rosu, Piept de pui in foietaj, Rulada de porc in crusta de rozmarin si pesmet, "Ciuperci nebune", Tort cu mango si crema de branza - iata 13 retete cu totul si cu totul speciale, menite sa faca din masa de Revelion o masa impresionabila, cu adevarat o masa de zile mari. Retetele sunt delicioase, arata imbietor, o metoda sigura si de succes de a-i impresiona pe cei dragi, dar si pe musafiri.
5. Se strecoara sosul de pe friptura, se adauga 1/2 l. apa, cele 2 linguri de amidon alimentar si se fierbe;se sareaza si se pipereaza.

Friptura se serveste cu sos si varzute de Bruxelles si se orneaza cu patrunjel verde si cimbrisor verde.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

6. Portocale umplute

Un desert special, foarte rapid si usor: portocale umplute cu frisca si ananas!

Timp de preparare: 10 - min; Dificultate: redusa

Ingrediente:
• 2,3 portocale
• 1 borcan mic ananas
• Frisca 100 ml
• 2 linguri zahar
• 50 gr ciocolata neagra
• 50 grame nuca de cocos

Mod de preparare:
Portocalele se taie in jumatate, daca aveti cutit zimtat puteti sa taiati cu el. Cu atentie se elimina miezul.
Crema:
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduce la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata. Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider, cateva ore.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

7. Salata de peste afumat

Timp de preparare: 15 - min; Dificultate: ridicata

Ingrediente:

-50 gr ceapa
-200 gr morcov
-100 gr radacina de telina
-300 gr maioneza
-100 gr file de peste afumat

Mod de preparare:

Ceapa se taie foarte fin. Morcovul si telina se taie in cubulete mici sau bastonase dupa dorinta. Fileul de peste se rupe in bucati mici. Se amesteca ingredientele enumerate mai sus cu maioneza care se pune in functie de dorinta de a minca mai multa sau mai putina maioneza, se pune vasul in frigider cel putin 4-5 ore pentru a se amesteca aromele. Se serveste cu paine prajita ca aperitiv.

O reteta propusa de: Bumbaru Cornelia (georgetacornelia)

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

8. Rulouri meridionale din muschiulet de vita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri