Imbratisarea ta nu este un ritual. Este incarcata de senzualitate si sens. Ma simt binecuvantata. Am loc in sufletul tau. Stiu ca pot sa fiu fericita. Sunt. Nu, nu trebuie sa ma ascund de tine. Mastile pica una cate una. Cu zgomot, cu curaj, fara sfiala si rusinea de a ma simti dezgolita de mine.

Se intampla o data in viata sau nu se intampla niciodata… S-a intamplat sa nu existe notiunea de timp atunci cand m-am aflat langa tine. S-a intamplat sa fug in bratele tale de zapada, ploaie si frig. Sa fiu convinsa ca nu or sa ma mai atinga niciodata de acum incolo cu adevarat. Asteptarea n-a contat. N-am asteptat niciodata cu inima tremurand si lacrimi facute ciob sa apari. N-am fost niciodata atat de fericita ca in clipa in care te-am confundat. Te-am confundat o data, de doua ori, te-am confundat de trei ori, poate mai mult decat atat… Am iubit viu si total fiecare reflexie a ta pentru ca nu am putut altfel. Dar tu intelegi. Nu ai nevoie de explicatii. Iar eu stiu, simt de dincolo de orice lege plauzibila a firii si a simturilor, ca tu esti cel care trebuie. Tot in jur striga. Apoi sopteste. Sopteste ca este o intalnire unica, in care totul este incantare si uitare de sine, cufundare in celalalt. Totul coboara tonul de teama de a nu comite o blasfemie distrugand armonia. E pace intre noi. Liniste. Mult bine.

Ne aflam parca intr-un univers paralel, desprins de tot ce este impur si tangibil, intr-un spatiu unde raul curge si micimea este inghitita de neant. Nimic nu te poate rani, nimic nu te poate face sa suferi. Aceasta minune iti apartine in clipa aceasta. Universul acesta se opreste pentru o clipa din zbatere ca sa-i putem simti miracolele. Te simt cum cresti si te dezvolti in interiorul meu. Imi faci loc ca sa ma simti cum cresc si ma dezvolt. Nu exista niciun impediment. Cel care exista ne apropie unul de altul. As putea simti apropierea si de la mii de ani si eternitati distanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Tin mainile tale in mainile mele. Pun in strangere dezamagirile, tristetea si speranta. Nu mi-e teama sa ti le arat chiar daca par slaba si vulnerabila. O mana aspra le sterge usor cu degetele si le face sa nu existe niciodata acolo. In ochii tai ma vad pe mine. Sufletul tau il invita pe al meu sa ia un loc confortabil alaturi. Ma asez cu incredere. Imbratisarea ta nu este un ritual. Este incarcata de senzualitate si sens. Ma simt binecuvantata. Am loc in sufletul tau. Invat sa visez. Stiu ca pot sa fiu fericita. Sunt. Nu, nu trebuie sa ma ascund de tine. Mastile pica una cate una. Cu zgomot, cu curaj, fara sfiala si rusinea de a ma simti dezgolita de mine. Si iti zambesc in timp ce imi zambesti. Pentru ca a vedea goliciunea spirituala a celuilalt este cel mai minunat lucru care se poate intampla intre doua suflete pereche.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri