ghid pentru o viaţă împlinită

Numerologia banilor: Cifra Avutiei iti dezvaluie care este destinul tau financiar

Cifra Banilor iti poate arata cum o sa te descurci in viata din punct de vedere financiar. Cifra Banilor poate fi un indiciu pretios al felului in care o persoana percepe banii, dar si a predispozitiei acesteia de a-i dobandi, de a-i obtine sau de a-i pierde de-a lungul ciclurilor vietii.

Numerele pot fi incarcate de semnificatii si intelesuri. Numerele sunt posesoarele anumitor secrete si insusiri speciale. Numerele pot fi relationate cu orice aspect al vietii. Numerele influenteaza toate aspectele vietii. Numerele isi manifesta forta vibrationala chiar si asupra aspectului financiar. In numerologie, cifrele pot fi un indiciu pretios al felului in care o persoana percepe banii, dar si a predispozitiei acesteia de a-i dobandi, de a-i obtine sau de a-i pierde.

In numerologie, Cifra Banilor (sau Cifra Avutiei) iti poate face cunoscute toate aceste lucruri, iar calcularea Cifrei Banilor este un procedeu simplu, care nu necesita operatii complexe de calcul. Trebuie doar sa ai in vedere ziua in care te-ai nascut, sa o reduci la o singura cifra daca este formata din doua cifre si sa o aduni cu cifra 1. Daca rezultatul este reprezentat de doua cifre, aduni cifrele intre ele pana cand obtii o singura cifra. Atentie! Daca ziua de nastere este formata din doua cifre, aceste cifre se aduna intre ele pana cand se obtine o singura cifra.

Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in ziua de 9, calculul este extrem de simplu si se face adunand cifra zilei de nastere - 9 in acest caz- cu 1. Prin urmare, 9+1 =10. Pentru ca rezultatul este format din doua cifre, se va reduce la o singura cifra adunandu-le intre ele: 10 = 1+0. In acest caz, Cifra Banilor va fi 1.

O persoana care s-a nascut in ziua de 23 va calcula Cifra Banilor in modul urmator. Fiindca ziua nasterii este formata din doua cifre, aceste cifre se aduna intre ele. 23=2+3 = 5. Cifra obtinuta – 5 – se va aduna cu 1. Astfel, 5+1 = 6. In acest caz, Cifra Banilor va fi 6.

1 ca Numar al Banilor - Numarul 1 indica capacitatea de a acumula bogatii pe cont propriu. 1 atrage totodata prosperitatea. Pentru cei care au ca Numar Reprezentativ al Banilor cifra 1, banii nu reprezinta un scop in sine al vietii, ci o modalitate de a-si putea concretiza anumite visuri, de a obtine ceea isi doresc de la viata. In conceptia acestor persoane, banii si stabilitatea financiara sunt necesare pentru a se putea ocupa pe indelete de nevoile spirituale. Pornind de la principiul ca bunastarea personala si a altora depinde de ele insele, de multe ori aceste persoane vor adopta pozitia de lider, coordonand alti oameni. La un moment dat, cand isi vor bifa pe lista telurile materiale, se vor retrage din zbuciumul si agitatia pe care le presupun goana dupa bani.

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Numerologia banilor: Cifra Avutiei iti dezvaluie care este destinul tau financiar.


numerologia banilor: cifra avutiei iti dezvaluie care este destinul tau financiar (5 comentarii, 1017 vizualizari)
sunt curioasa de unde ati luat aceasta informatie. am studiat numerologia, insa situatia expusa de dvs nu am intalnit o. v as ruga sa mentionati si sursele din care luati date pt articolele dvs.
un alt articol la misto (1 comentariu, 487 vizualizari)

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.