28 Octombrie 2010 publicat în Lifestyle 5 share-uri

E langa mine, ne unim mainile intr-un joc fara cuvinte. Ma mangaie. Il privesc si nu imi vine sa cred ca e al meu. Ne sarutam lung si ne e lene sa ne trezim. Il privesc cum se imbraca si se indreapta spre baie. Ma mai rasfat un pic in pat, in patul care a devenit peste noapte al meu

M-am trezit, am dormit la el. E langa mine, ne unim mainile intr-un joc fara cuvinte. Ma mangaie. Il privesc si nu imi vine sa cred ca e al meu. Ne sarutam lung si ne e lene sa ne trezim. Il privesc cum se imbraca si se indreapta spre baie. Ma mai rasfat un pic in pat, in patul care a devenit peste noapte al meu.

Miros a el si e bine. Se intoarce de la baie, ma duc eu. Oglinda e mai prietenoasa azi. Ma simt frumoasa, ma simt iubita. Si dusul face bine, si micul dejun luat impreuna face bine. Totul in dimineata asta imi face bine.

Nici cerul nu e impotriva noastra, nici aerul de afara, nici masinile de pe strada nu ne deranjeaza. Totul e calm si iubire. Ma pierd in ochii lui si se pierde in ochii mei. Ne pierdem unul in celalat si ne regasim in sarutari.

Trebuie sa plecam la serviciu, ne mai sarutam odata pe scara.

Ma suna in pauza de masa, ii e dor. Si mie, si imi amintesc de azi dimineata. Si acum imi e bine. Sunt putin ametita si nu ma prea concentrez dar la el ma concentrez, stiu ce am sa ii spun, stiu ce are sa imi spuna si stiu ca diseara ne vom regasi din nou intr-un sarut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Iesim in oras, cu prietenii alaturi, radem amandoi ca doi copii, radem si radem si nu ne vine sa credem cat suntem de ferciti. Si iar imi e bine, imi e bine pentru ca e el cu mine, imi e bine pentru ca e aici si imi da toata iubirea lui si pentru ca o putem impartasi cu cei dragi.

E un vis, o zi frumoasa. E ziua mea.

Acest articol este o postare de pe blogul iuliarasaneanu.blogspot.com, un blog pe care scrie Iuliana


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri