Am schitat pentru voi portretul caracteriologic al celor mai slabe zodii de barbati, conform viziunii astrologiei indiene. Iata asadar care sunt cele 6 zodii masculine slave si care sunt principalele lor trasaturi de personalitate:

Intr-un articol al saptamanii anterioare “Top 6: cele mai puternice zodii masculine ale Horoscopului Indian”, va prezentam cele mai inchegate si pertinente zodii din punct de vedere al structurii de personalitate. De data aceasta, in articolul prezent, vom incerca sa schitam portretul caracteriologic al celor mai slabe zodii de barbatii conform viziunii astrologiei indiene. Iata asadar care sunt cele 6 zodii si care sunt principalele lor trasaturi de personalitate:

Kumbha ( Varsator – 21 Ianuarie – 19 Februarie) - Barbatul Kumbha este fermecator si amabil si stie cum sa faca o femeie sa se simta frumoasa si speciala. Are simtul umorului, este inteligent si spiritual si vrea cu orice greu sa patrunda in miezul adevarului. Cu greu insa il poti desprinde din lumea lui ideala sau cu greu poti ajunge sa ii descifrezi universul interior. Barbatul Kumbha are tendinta de a fi timid si introvertit. Tine enorm de mult la libertatea sa si are tendinta de a zbura din floare in floare in cautarea iubirii perfecte. Chiar daca in unele situatii incearca sa demonstreze contrariul, este nehotarat si ia deciziile importante cu dificultate. Te poti baza pe el, insa nu chiar in momentul in care ai nevoie, nu in situatiile de urgenta. Poarta pica si are resentimente fata de cei care i-au gresit.

Meena (Pesti - 19 Februarie – 20 Martie) – Destinul barbatului Meena este guvernat de Neptun care aduce o intuitie fantastica, o mare putere de empatie si preocupare reala pentru binele celorlalti. Barbatul Meena este respectuos, maleabil, politicos, straduindu-se totusi prea mult ca sa fie pe placul celorlalti pentru a se placea pe sine cu adevarat. Are tendinta de a se atasa de latura materiala a vietii, preferand adesea sa aiba o viata confortabila si banala uneia spectaculoase, insa mai putin confortabile. Pentru ca adesea ambitia ii este insuflata si cultivata de persoanele dragi care ii sunt in preajma, ar putea fi acuzat de plafonare si de faptul ca se multumeste cu ceea ce are. Nu are calitati de lider, insa va incerca sa si le cultive de-a lungul vietii. Va atinge performante de invidiat in pozitii de subordonare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Karka (Rac – 22 Iunie – 22 Iulie) - Luna, planeta sensibilitatii si a exceselor, este cea care guverneaza destinul si personalitatea barbatului Karka. Luna va imprima acestei zodii noblete sufleteasca, loialitate, o capacitate totala de daruire, dar si inclinatii artistice, hipersensibilitate si emotionalitate excesiva. Barbatul Karka obisnuieste sa isi creeze un scut de protectie in jurul sau, permitand numai accesul persoanelor pe care le considera incapabile sa il raneasca. Este dificil sa descifrezi tot ceea ce se afla in mintea unui barbat Karka. De regula, are o fire suspicioasa si tendinta de a asculta prea mult de vorbele celorlalti. Adevarata problema cu care se confrunta barbatul Karka este lipsa increderii in sine, ceea ce duce in mod frecvent la instalarea complexelor de inferioritate. Va cauta o partenera care sa adopte un comportament matern si protectiv fata de el si care sa-l accepte asa cum este din punct de vedere emotional.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri