Este o femeie implinita, chiar daca nu are, inca, bifate casutele referitoare la sot si copil. Este o femeie puternica si fericita, pentru ca a invatat sa se lipseasca de barierele impuse din mosi stramosi.

O cheama Ioana, este o femeie tanara si superba, are 37 de ani, a fost casatorita si a scapat de corvoada aceasta dupa cativa ani, in care nu s-a intamplat nimic rau, nu a avut nici macar o experienta traumatizanta, ci doar au ajuns la concluzia ca nu se potrivesc, pentru ca el prefera monotonia si comoditatea casei si a parintilor, iar ea vroia putin mai mult de la viata.

S-au despartit in cele mai bune conditii si se suna cu ocazia zilelor de nastere sau de sarbatori. Nici macar o secunda nu a regretat si nici macar acum nu regreta nimic din tot ceea ce i-a oferit viata si i-a oferit multe surprize, unele placute altele mai putin satisfacatoare.

Este cea mai sincera, mai deschisa, mai comunicativa si mai ingenioasa femeie pe care am cunoscut-o. In plus rationalismul si sensibilitatea ei, realizarile si modestia fantastica, m-au facut sa o apreciez si mai tare. Mi-a povestit multe, chiar si lucruri pe care le stiam si le interpretasem intr-un fel personal, pentru ca, nu-i asa? Avem toti tendinta de a nu fi obiectivi si de a plia povestirile altora pe caracterul nostru, pe experientele noastre personale, facandu-le subiective sau chiar egoiste...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Mi-a povestit despre copilarie, despre faptul ca a trebuit sa-si creasca fratii, pentru ca mama ei, o femeie de la tara, desteapta in felul ei de a lega raciturile si de a creste plantele, nu avea timp sa se ocupe de toti cei 7 copii astfel incat cel mai mare ii crestea pe restul fratilor, pentru ca trebuia sa devina cap de familie si trebuia sa acumuleze experienta.

A invatat ce inseamna gospodarie, educatie, viata grea dar si satisfactiile oferite de lupta constanta si echilibrata, de intrarea la facultate a fratilor mai mici, de realizarile ulterioare si de multumirile aduse prin ocuparea unor pozitii importante in ierarhia sociala si profesionala, iar cuvintele “tu m-ai facut om in viata” au cantarit cel mai greu!

A reusit prin perseverenta, prin inteligenta, prin “speculatia”, la modul pozitiv, a pietelor virgine, a domeniilor care urmau sa aiba o dezvoltare crescanda, astfel incat acum se poate numi o femeie implinita. Iar asta este lucrul despre care vreau sa vorbesc si pe care insist. Este o femeie implinita, chiar daca nu are, inca, bifate casutele referitoare la sot si copil. Este o femeie puternica si fericita, pentru ca a invatat sa se lipseasca de barierele impuse din mosi stramosi.

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri