16 Septembrie 2010 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere?

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere? Conform anumitor teorii numerologice, fiecare numar se afla sub auspiciul unei planete, influentandu-i intr-un fel sau altul caracteristicile. Aceste caracteristici sunt atribute native si, datorita circumstantelor sau unor influente externe, se pot schimba de-a lungul unei existente. In acelasi timp, fiecare data de nastere poate fi atribuita unui numar si unei planete. In functie de ziua de nastere a partenerului tau, poti afla mai multe despre partenerul tau. Iata ce spun numerele si planetele despre felul de a fi al partenerului tau:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Numarul 1 (Barbatii nascuti pe 1, 10, 19 sau 28)

Planeta dominanta: SOARELE
Element de baza: Focul

Barbatii nascuti pe 1, 10, 19 sau 28 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 1. 1 aduce Putere, Autocontrol si Control asupra celor din jur. Soarele, un principiu creator, aduce la randul Vitalitate, Forta si Vigoare. Barbatii a caror existenta este guvernata de Soare si de puterea vibrationala a numarului 1 sunt pasionali si aventurosi, adorand sa-si asume riscuri si sa depaseasca pericole. Ii atrag cu usurinta pe ceilalalti in jurul lor, determinandu-i sa graviteze in jurul lor. In ceea ce priveste defectele lor in iubire (si nu numai!), putem spune ca barbatii Soarelui si ai numarului 1 au tendinta de a domina situatiile si oamenii, indiferent ca ne referim la afaceri, familie sau persoana iubita. Barbatul Soare este cuceritor si fermecator daca doreste, insa daca iubesti un astfel de barbat, nu il lasa sa iti submineze independenta. Poate fi uneori agresiv si extrem de ambitios. De dragul succesului, poate renunta instantaneu la iubire si sa nu il numeasca "sacrificiu".

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Numarul 2 (Barbatii nascuti pe 2, 11, 20 si 29)

Planeta dominanta: LUNA
Element de baza: Apa

Barbatii nascuti pe 2, 11, 20 si 29 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 2. 2 aduce Gandire profunda, Imaginatie puternica si o Minte frumoasa. Luna pune accent pe latura artistica si meditativa a barbatului pe care il guverneaza. Barbatul a carui personalitate este influentata de Soare si de numarul 2 este un barbat gentil, extrem de politicos si de bine crescut, cu inclinatii artistice si o fire boema. Luna este cea raspunzatoare pentru intuitia sa fantastica si pentru tendintele sale de a cadea prada depresiilor. Se poate adapta cu usurinta oricarei situatii, insa uneori are o atitudine pasiva, rupta de realitate, preferand sa nu se implice in chestiunile prea “pamantesti”. Poate fi extrem de convingator, insa intr-un mod diplomat, fara sa-ti impuna cu forta crezurile si principiile sale. Are multe idealuri si planuri, insa le atinge numai pe jumatate. In iubire, da dovada de sensibilitate si de un orgoliu urias. Poate fi ranit cu usurinta, insa pentru a se proteja, prefera sa te raneasca el inainte.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri